Dword_v6.9.3 yeşil olmama sorunu çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
     [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]ANLATMAYA GEREK YOK VİDEODA HERŞEYİ ANLATTIM [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]S[/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]A[/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]DECE VİDEO İZLEYİN                                              ORDA ÇÖZÜMÜ VARDIR.[/FONT][/FONT]
YAPAMAYANLAR TEAMWİWER GELİN İNDİRMEK İÇİN 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Google Chorome Kapanma Yok Yazılar Yeşil Olma İnanmayanlara Kanıt
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Her Şeyi Yaptınız Menü Gelmiyorsa Directx9 Yükleyin, Olmazsa 11 yükleyin 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]MH-Loaderi yönetici olarak çalıştırmadığından böyle uğraşıyorsun. Yönetici olarak çalıştırsan chrome kapatmadan yazılar yeşil olur öyle kapatır.[/FONT][/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]ARKADAŞLAR HİLE WİNDOWS7 SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR[/FONT]​

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]1.çözüm : eğer yeşil yazı konusunda hata alıyorsanız mh loaderi silip setubu tekrar yönetici çalıştırıp doğru sekilde kurun mhloaderi yönetici çalıştırıp çıkan pencereyi alta alın ve iki sayfa açılacaktır biraz bekleyin google otomatik kapanıcaktır hile aktif olucaktır[/FONT]
[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]2. çözüm : mhloaderi yönetici çalıştırın çıkan pencereyi alta alın 2 sayfa açılacak bu sayfalardan 1.cisini KALIN sayfa siteye girdiği gibi google kapanıp hile aktif olucaktır[/FONT]

[/FONT]​

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
[font=arial, sans-serif][font=arial, sans-serif]Ben sorun yalnızca oturumunuzu kontrol var .. (ÇEVİRİ)[/FONT]

[/FONT]

YONETİCİ OLARAK AÇ KARDES

Üye
10 HİZMET YILI
MaxGTr' Alıntı:
TMM WER KARDES DMN YAPTIM ARKADASA

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
prohacker68' Alıntı:
MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

MaxGTr' Alıntı:

bana hemen yapsan abi

WER TW YAPAIM KARDES

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...