Dying Light 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyun güzeldir tahminimce çünkü ilk oyunu güzeldi. Aranızda oynayanlar varsa yorum yapın beyler.

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
oyun çok uzun değilmi görevler ve yan görevlerle beraber ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyun güzel zevk alırsınız ama sürükleyici değil

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok tatlı bir inceleme olmuş teşekkür ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
@oyundelisi321321 isteği üzerine:

Dying-Light-2-coop.jpg

Dying Light 2, Techland tarafından geliştirilen ve 4 Şubat 2022 tarihinde piyasaya sürülmüş bir açık dünya hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, önceki oyunda olduğu gibi zombi istilasının yaşandığı bir dünyada geçiyor ancak bu sefer daha büyük bir açık dünya haritasına sahip.

Oyuncular, seçimlerinin oynanışı ve hikayeyi etkilediği bir dünyada mücadele ediyorlar. Oyunun ana karakteri Aiden Caldwell, zombi salgınının ortasında insanlığın hayatta kalmak için bir arada kalmaya çalıştığı ve zombi tehlikesiyle yüzleştiği yıkılmış bir şehirde mücadele ediyor.

Dying Light 2, önceki oyuna göre daha gelişmiş bir parkur sistemi sunuyor ve oyuncuların zombilere karşı daha üstün bir hareket kabiliyeti kazanmalarına olanak tanıyor. Ayrıca, oyuncuların seçimleri hikayenin gidişatını değiştiriyor ve oyunun sonucunu etkiliyor.

Oyun, önceki oyundan farklı olarak daha dinamik bir hava ve zaman sistemi sunuyor. Gündüzleri güneşin altında daha rahat ve güvende olurken, gece yarısı ise zombiler daha güçlü ve tehlikeli oluyorlar. Bu nedenle, oyuncuların gündüzleri kaynaklar toplaması ve bina keşfetmesi, geceleri ise hayatta kalmak için savaşması gerekiyor.

dying light 1 kadar güzel olmasada severek oynadım

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
@oyundelisi321321 isteği üzerine:

Dying-Light-2-coop.jpg

Dying Light 2, Techland tarafından geliştirilen ve 4 Şubat 2022 tarihinde piyasaya sürülmüş bir açık dünya hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, önceki oyunda olduğu gibi zombi istilasının yaşandığı bir dünyada geçiyor ancak bu sefer daha büyük bir açık dünya haritasına sahip.

Oyuncular, seçimlerinin oynanışı ve hikayeyi etkilediği bir dünyada mücadele ediyorlar. Oyunun ana karakteri Aiden Caldwell, zombi salgınının ortasında insanlığın hayatta kalmak için bir arada kalmaya çalıştığı ve zombi tehlikesiyle yüzleştiği yıkılmış bir şehirde mücadele ediyor.

Dying Light 2, önceki oyuna göre daha gelişmiş bir parkur sistemi sunuyor ve oyuncuların zombilere karşı daha üstün bir hareket kabiliyeti kazanmalarına olanak tanıyor. Ayrıca, oyuncuların seçimleri hikayenin gidişatını değiştiriyor ve oyunun sonucunu etkiliyor.

Oyun, önceki oyundan farklı olarak daha dinamik bir hava ve zaman sistemi sunuyor. Gündüzleri güneşin altında daha rahat ve güvende olurken, gece yarısı ise zombiler daha güçlü ve tehlikeli oluyorlar. Bu nedenle, oyuncuların gündüzleri kaynaklar toplaması ve bina keşfetmesi, geceleri ise hayatta kalmak için savaşması gerekiyor.

hocam eline sağlık güzel ve detaylı sunum hazırlamışsın bence 1 inci oyun daha iyi hem hikaye bakımından hemde oynanış olarak ek olarakta fiyatı indirimle birlikte 30 tl oluyor gayet ucuz ve iyi 2 inci oyun hem çok pahalı hemde hikaye ve oynanış olarak geri kalmış iyi yanı deyişik zombiler ve grafikler başka bişeyi yok ilerliyen süreçte oyun hep tekrarlıyor aynı bosu 20 kere kesmek can sıkıcı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dying Light 2 sounds like an exciting open-world survival horror game that offers players a dynamic gameplay experience with a complex narrative that is influenced by their choices. The addition of a more advanced parkour system that allows players to navigate the game's world more easily and combat zombies with more agility is an intriguing feature. The game's day and night cycle also sounds like a compelling mechanic that adds an extra layer of tension and strategy to gameplay. Overall, it seems like Dying Light 2 has the potential to be a highly engaging and immersive gaming experience for fans of the survival horror genre.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
son boss yüzünden aklımda kötü kaldı fakat parkur sistemi için oynaması çok zevkliydi

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ilk oyuna göre daha gerici ve iyi oyun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Şansa diğer büyük oyunlarla aynı anda çıkış yaptı duyması gereken ilgiyi duymadı oynadım sardı bitirdim bidaha oynadım parkur mevzusunu çözmüş bi firma ama güncelleme öncesi 9/10 du güncelleme sonrasında buglarında giderilmesiyle 10/10 kendi görüşüm
kanka steamden mi aldın dyling light ı

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyunu oynadım bitirdim ve sardı sonra arkadaşlar ile beraber bir daha bitti

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
İlk oyuna göre bence biraz daha sönük kalmasına rağmen gerilim daha fazla kesinlikle oynanabilir bir oyun.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Vay canına, Dying Light 2 harika görünüyor! Geliştirilmiş parkur sistemi ve dinamik gece/gündüz döngüsü gerçekten heyecan verici. Denemek için sabırsızlanıyorum!

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Değeri bilinmemiş güzel oyunlar arasında olduğunu düşünüyorum şu anda steamde 180 tl civarı olması lazım bence fırsatı kaçırmayıp almalısınız.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
steamde demi ücretsiz kanka şuan
Post automatically merged:

İdare eder ya çok bir olayı yok kanka oynarken beni sürüklemedi

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Left 4 Dead 2 varken oynanırmı bilemem :D
Oyun hakikaten konusu bile Dead Islanda benziyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Süper oyun ama türkiye için çok pahalı yaptılar be dostum parası olana tavsiyemdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...