E-Pin Hacl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
zulu E-Pin Hack Olduğundan Bahsediliyor du ? Böyle Birşey Mümkün mü Yapılabilir mi ? Artı Mesela Oyunlardaki Nickleri Çalma Hack Hesapları daha doğrusu böyle şeyler de yapılabilir mi ? Lol de Vardı Sanırsam..Hesap Çalma Programı tarzı şeyler...zulu da Olabilir mi ? 

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
zulu Güvenliği Çok fazla Herşeyi düşünmüşler Olucağını Sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
O tarz hileler bulunmuyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Cvp: E-Pin Hacl

Nutzii' Alıntı:
zulu E-Pin Hack Olduğundan Bahsediliyor du ? Böyle Birşey Mümkün mü Yapılabilir mi ? Artı Mesela Oyunlardaki Nickleri Çalma Hack Hesapları daha doğrusu böyle şeyler de yapılabilir mi ? Lol de Vardı Sanırsam..Hesap Çalma Programı tarzı şeyler...zulu da Olabilir mi ? 

10 milyarlık nakit çektim ben zulada toplam :D Hacktan ziyade çalıntı kredi kartlarıyla çekmiştim :D Cardable açığı var ben biliyorum ama benden başka birinin bildiğinden şüpheliyim :D

x60

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: E-Pin Hacl

Nader11ndeu' Alıntı:
Nutzii' Alıntı:

10 milyarlık nakit çektim ben zulada toplam :D Hacktan ziyade çalıntı kredi kartlarıyla çekmiştim :D Cardable açığı var ben biliyorum ama benden başka birinin bildiğinden şüpheliyim :D
Nader abi senden korkmaya başladım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...