E postama şifre sıfırlama kodu gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz şifremi unuttum diyorum gönderiyorum e postama ancak kod gelmiyor günlerce denedim olmadı yardımcı olur musunuz

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yandex mail üzerinden ise bazen bug olabiliyor. Biraz beklemelisiniz normal şartlarda da kodun gelmesi gecikebilir.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kaydettiğin numara ile senni numaran farklı olabilir kardeşim bi bak ona

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Discorddan yetkililerle iletişime geçebilirsin.

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Telefonunuzdan veya tarayıcıdan ayrı ayrı denediniz mi ?

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Elbet geri dönüş sağlarlar,biraz daha bekleyin ayrıca kodunuz gereksiz veya spam sekmelerine düşmüş olabilir oraya baktınız mı ? Diğer sekmesine felan ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Elbet geri dönüş yaparlar,olmadı mailinizi değiştirin. Telefon numaranıza kurtarma kodu isteyin.
Hocam benim nasıl olduysa şifrem yokmuş anlamadım bende şifrem olmadığı için ne e postamı değiştirebiliyorum ne de telefonumdan girebiliyorum

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam benim nasıl olduysa şifrem yokmuş anlamadım bende şifrem olmadığı için ne e postamı değiştirebiliyorum ne de telefonumdan girebiliyorum
Valla çok karışık bir durum bu,şifrenizi olmaması imkansız :D Şifremi unuttum diyerek şifrenizi sıfırlayın,kodu telefonunuza isteyin. Eğer önemli değilse yeni bir mail hesabı kurun outlook dışında. Kurduğunuz yeni mail ile kod gönderen siteye veya platforma email değiştir diyerek çözebilirsiniz diye düşünmekteyim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla çok karışık bir durum bu,şifrenizi olmaması imkansız :D Şifremi unuttum diyerek şifrenizi sıfırlayın,kodu telefonunuza isteyin. Eğer önemli değilse yeni bir mail hesabı kurun outlook dışında. Kurduğunuz yeni mail ile kod gönderen siteye veya platforma email değiştir diyerek çözebilirsiniz diye düşünmekteyim.
gerçekten aşırı karmaşık bi durum ne yapacağımı bilmiyorum hocam yav :(

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
gerçekten aşırı karmaşık bi durum ne yapacağımı bilmiyorum hocam yav :(
Valla en basit yolu destekten geri dönüşü beklemek,yapabileceğiniz tüm işlemleri yazdığımı düşünüyorum, telefon numaranıza kod isteyerek mail adresinizi değiştirebilirsiniz,ben böyle halletmiştim. Bekleyin bakalım elbet destek ekibi dönüş sağlar size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...