Seçkin Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz şifremi unuttum diyorum gönderiyorum e postama ancak kod gelmiyor günlerce denedim olmadı yardımcı olur musunuz
Kaç gün oldu da gelmedi yaYandex mail üzerinden ise bazen bug olabiliyor. Biraz beklemelisiniz normal şartlarda da kodun gelmesi gecikebilir.
evet defalarca denedim ancak olmadıTelefonunuzdan veya tarayıcıdan ayrı ayrı denediniz mi ?
Hangi mail üzerinden sorun yaşıyorsunuz ? Yahoo,yandex,outlook vb. ?evet defalarca denedim ancak olmadı
outlook hocamHangi mail üzerinden sorun yaşıyorsunuz ? Yahoo,yandex,outlook vb. ?
Outlook destek ekibine sorununuzu ilettiniz mi ?outlook hocam
ilettim ancak geri dönüş sağlanmadıOutlook destek ekibine sorununuzu ilettiniz mi ?
Evet baktım hocam bekliyoum valla 3 gündür de bakalım hayırlısıElbet geri dönüş sağlarlar,biraz daha bekleyin ayrıca kodunuz gereksiz veya spam sekmelerine düşmüş olabilir oraya baktınız mı ? Diğer sekmesine felan ?
Elbet geri dönüş yaparlar,olmadı mailinizi değiştirin. Telefon numaranıza kurtarma kodu isteyin.Evet baktım hocam bekliyoum valla 3 gündür de bakalım hayırlısı
Hocam benim nasıl olduysa şifrem yokmuş anlamadım bende şifrem olmadığı için ne e postamı değiştirebiliyorum ne de telefonumdan girebiliyorumElbet geri dönüş yaparlar,olmadı mailinizi değiştirin. Telefon numaranıza kurtarma kodu isteyin.
Valla çok karışık bir durum bu,şifrenizi olmaması imkansızHocam benim nasıl olduysa şifrem yokmuş anlamadım bende şifrem olmadığı için ne e postamı değiştirebiliyorum ne de telefonumdan girebiliyorum
Etmiş hocam yorumları okuyarak yardımcı olmaya çalışın lütfen.spamı kontrol ettin mi ?
gerçekten aşırı karmaşık bi durum ne yapacağımı bilmiyorum hocam yavValla çok karışık bir durum bu,şifrenizi olmaması imkansızŞifremi unuttum diyerek şifrenizi sıfırlayın,kodu telefonunuza isteyin. Eğer önemli değilse yeni bir mail hesabı kurun outlook dışında. Kurduğunuz yeni mail ile kod gönderen siteye veya platforma email değiştir diyerek çözebilirsiniz diye düşünmekteyim.
Valla en basit yolu destekten geri dönüşü beklemek,yapabileceğiniz tüm işlemleri yazdığımı düşünüyorum, telefon numaranıza kod isteyerek mail adresinizi değiştirebilirsiniz,ben böyle halletmiştim. Bekleyin bakalım elbet destek ekibi dönüş sağlar size.gerçekten aşırı karmaşık bi durum ne yapacağımı bilmiyorum hocam yav![]()