- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz hocamValla en basit yolu destekten geri dönüşü beklemek,yapabileceğiniz tüm işlemleri yazdığımı düşünüyorum, telefon numaranıza kod isteyerek mail adresinizi değiştirebilirsiniz,ben böyle halletmiştim. Bekleyin bakalım elbet destek ekibi dönüş sağlar size.
Teşekkür ederim iyi forumlarRica ederim,umarım sorununuz çözülür. İyi forumlar.
hocam onu da yaptım mesaj bekliyorumDiscorddan yetkililerle iletişime geçebilirsin.
Nasıl olduğunu söylersen bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara da çözüm olabilir.Halloldu sağolasın #Konu kilit
Yandex sıkıntı çıkarabiliyor bazen. Şu ana kadar yahoo tek sıkıntı çıkarmayan mail olabilir bana göreyandex se bug ola biliyor
Yetkililer ile iletişime geçtim hocam şifre sıfırlama kodu gönderdiler gmail ime ordan halletim e postamı da değiştirdim her şey için teşekkürler hocam. İyi forumlar.Nasıl olduğunu söylersen bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara da çözüm olabilir.
Gözünüz aydınYetkililer ile iletişime geçtim hocam şifre sıfırlama kodu gönderdiler gmail ime ordan halletim e postamı da değiştirdim her şey için teşekkürler hocam. İyi forumlar.
yok hocam yandex mandex değil olayyandex se bug ola biliyor
Try using a
reserve email to recover.
Sorunum Halloldu hocam konu mesajlarını okumadan spam yapmayın.Destek ekibine sorununu ilet kanka
My pleasuremy problem is solved thanks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?