E-sigara almak istiyorum tavsiye var mıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Eve tıkıldık bu günlerde, haliyle sigara da içemiyorum ailem bilmediğinden. E-sigara almayı düşündüm en azından kokmaz çaktırmadan içerim iki üç fırt yeter bana. Tren bacası gibi olanlar değil de, juul benzeri kalem gibi küçük e sigaralar gördüm. Bütçem olsa juul alacam ama maksimum 260 tl verebilirim. SMOK diye bir marka varmış mesela kullanan var mıdır?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende kullandim kardesim evet smok iyi bir markadir ozellikle cift pillileri harikadir. Birde sigara gibi icmek yani cekimi sigara gibi olsun istiyorsan ince agizlik takman gerekiyor digerleri bigaz cekimi oluyor cunku , yani nargile ceker gibi oluyor pek sigaranin hissiyatini verniyor. Ince agizlik ise once duman agizda birikiyor sonra cigere gidiyor sigara gibi.. standart agizlikta ise direkt cigere cekiyorsun bisey anlamiyorsun nargile hesabi. Bu arada cigere su topluyor olayi var elektronikte

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
usta sana tek tavsiyem kullanma 1 sene kullandım gerçekten mahvediyor adamı en iyisi uzak durmak hepsinden

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bende kullandim kardesim evet smok iyi bir markadir ozellikle cift pillileri harikadir. Birde sigara gibi icmek yani cekimi sigara gibi olsun istiyorsan ince agizlik takman gerekiyor digerleri bigaz cekimi oluyor cunku , yani nargile ceker gibi oluyor pek sigaranin hissiyatini verniyor. Ince agizlik ise once duman agizda birikiyor sonra cigere gidiyor sigara gibi.. standart agizlikta ise direkt cigere cekiyorsun bisey anlamiyorsun nargile hesabi. Bu arada cigere su topluyor olayi var elektronikte
Onu ben de duydum da yani normal sigara kadar içmem zaten arada öylesine gibi. Ama çok kişi tehlikeli yazmış. bilemedim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onu ben de duydum da yani normal sigara kadar içmem zaten arada öylesine gibi. Ama çok kişi tehlikeli yazmış. bilemedim
Tabiki en iyisi uzak durmak hatta icme lütfen içme simdi keyifli gelebilir ,ileride birakmak isteyipte birakamayacaksin , ben kurtuldum insallah sende

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka bunlar tehlikeliymiş ya durduk yere falan patlıyormuş mazallah gece yatarken patlar yangın çıkar önermem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Tabiki en iyisi uzak durmak hatta icme lütfen içme simdi keyifli gelebilir ,ileride birakmak isteyipte birakamayacaksin , ben kurtuldum insallah sende
Çok almayı düşünmüyorum bunlardan sonra ama yine de sorayım. Güvenilir bir site var mı bunları satan, daha önce ürün aldığın falan? Çok güvenilir durmuyor siteler.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çok almayı düşünmüyorum bunlardan sonra ama yine de sorayım. Güvenilir bir site var mı bunları satan, daha önce ürün aldığın falan? Çok güvenilir durmuyor siteler.
Site degilde ben beyazittan aldim dogubanktan orasi asil mekani her model her cesit var fakat suan acik mi bilemem.. site olarak bisey diyrmem yasaklanmisti tr de çünkü

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Günde 1,5 paket içiyorum bu laneti. Acaba bende mi alsam diye yorumlara baktım da, galiba o da başka bir illet.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kanka smok marka kullanıyordum yaklaşık 2yıl önce aldım ve hala duruyor zevk ve çıkardıgı duman fazlalığı için almıştım ama bi süre sonra sıkdı kullanmama sebebim yanılmıyorsam coil denen şeyi cok bozuluyprdu benimkinin birde gerçek sigaranın yanında hafif kalıyor beni kesmediği için normal sigaraya döndüm 1-2fırt alır bırakırım diyorsan tam senlik benim düşüncem budur.
Post automatically merged:

kanka instagram üzerinde birçok satış yapan site var kapıda ödeme veya şubeye teslim şeklinde istet kontrol ettikten sonra ücret öde sıkıntı çıkacagını sanmam zaten kutulu yolladıkları için garanti veriyolardı bir süre.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
usta sana tek tavsiyem kullanma 1 sene kullandım gerçekten mahvediyor adamı en iyisi uzak durmak hepsinden

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
smok un tek v8 stick sana uygun olur bence ama tek pilli haberin olsun

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Alienlar vardı bi bak fiyatı ne kadardır bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eğer sigarayı duman zevki için içiyorsan kullan ama bağımlıysan elktronik kurtarmıyor

Azimkar
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kullanma bence kardeşim en iyisi bu hem senin hemde paran için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...