E-sigara almak istiyorum tavsiye var mıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bende sxmini g clas var ama şuna pilleri olmadığı için sağda yatıyor bende onusatmayı düşünüyordum da kimse almıyor 600 tl bişey asıl fiyatına bakınca şaşırcaksınız
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok almayı düşünmüyorum bunlardan sonra ama yine de sorayım. Güvenilir bir site var mı bunları satan, daha önce ürün aldığın falan? Çok güvenilir durmuyor siteler.
bro bence hiç sitede filan uğrasma istanbuldaysan dogubanktan alabilirsin,çalışma saatlerine bak öyle git ama.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Same here dude surrounded by parents and wants to smoke but can't.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
sıgara kullanmıyorum kullanmanıda tavsıye etmem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben yıllarca kullandım ve emin ol sigaradan zararlı diyenlere inanma aşırı yararını gördüm elime yüzüme renk geldi çok rahat nefes alıyordum yani nikotin dışında hiç bir zararı yok neyse ilk olarak tavsiyem hazır coilli smok alien veya vaporesso revenger alabilirsin likit olarak da sigarayı bırakma düşüncen varsa ki bırakma düşüncen yoksa keyfi olarak hiç alma bile alıcaksan da sigarayı bırak tütünlü likit kullanabilirsin reklam amaçlı değil zaten isim vermicem ama gidip de mağazalardan almaktansa aynı memoryhackers gibi elektronik sigara forumları var ordan alabilirsin aşırı ucuza geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
zararlımı yoksa sadece dumanmı satanlar hep zararsız diyo

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Böyle bir makine alabilirsin bende 2 makine degiştirdiydim çikolata,kavun vanilya likiti ile çok içtim fakat piller zayıf gelmeye başladı hem sigara hem eletronik kullanıyordum sigarayı bırakınca makineleride verdim arkadaşa
İnternette güvenilir sitesi smokun genel orjinal sayfasına bakabilirsin ben zamanında ordan 350tl ye almıştım

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
en iyi tavsiye uzak durman bence çok zararlı

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bende var ama benim kişi yaklaşık genişliği bas parmak kadar bu marka değil ama yine de tavsiye etmem ne kadar güvenilir bilmiyorum bence hiç kullanma daha iyi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yurtdışından E.sigara getirilmesi ve satışı yasak diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eve tıkıldık bu günlerde, haliyle sigara da içemiyorum ailem bilmediğinden. E-sigara almayı düşündüm en azından kokmaz çaktırmadan içerim iki üç fırt yeter bana. Tren bacası gibi olanlar değil de, juul benzeri kalem gibi küçük e sigaralar gördüm. Bütçem olsa juul alacam ama maksimum 260 tl verebilirim. SMOK diye bir marka varmış mesela kullanan var mıdır?
prince mi prence mi ne oyle bırsey vardı bir araştır istersen arkadaş kullanıyordu puro gibi bişey

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
normal sigaradan daha zararlı oldugunu düşünüyorum uzun bir süre kullandım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
esigara yerine normal sigara kullan daha sağlıklı ciğerlerini daha kötü ediyor haberin olsun dostum

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
içme canım kardeşim boşver ha diyorum ben içicem smok al geç

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bence hiç gerek yok çok pahalı ve zaten sigara içmek alah yasaklamış dostum boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...