Onu ben de duydum da yani normal sigara kadar içmem zaten arada öylesine gibi. Ama çok kişi tehlikeli yazmış. bilemedimBende kullandim kardesim evet smok iyi bir markadir ozellikle cift pillileri harikadir. Birde sigara gibi icmek yani cekimi sigara gibi olsun istiyorsan ince agizlik takman gerekiyor digerleri bigaz cekimi oluyor cunku , yani nargile ceker gibi oluyor pek sigaranin hissiyatini verniyor. Ince agizlik ise once duman agizda birikiyor sonra cigere gidiyor sigara gibi.. standart agizlikta ise direkt cigere cekiyorsun bisey anlamiyorsun nargile hesabi. Bu arada cigere su topluyor olayi var elektronikte
Tabiki en iyisi uzak durmak hatta icme lütfen içme simdi keyifli gelebilir ,ileride birakmak isteyipte birakamayacaksin , ben kurtuldum insallah sendeOnu ben de duydum da yani normal sigara kadar içmem zaten arada öylesine gibi. Ama çok kişi tehlikeli yazmış. bilemedim
Çok almayı düşünmüyorum bunlardan sonra ama yine de sorayım. Güvenilir bir site var mı bunları satan, daha önce ürün aldığın falan? Çok güvenilir durmuyor siteler.Tabiki en iyisi uzak durmak hatta icme lütfen içme simdi keyifli gelebilir ,ileride birakmak isteyipte birakamayacaksin , ben kurtuldum insallah sende
Site degilde ben beyazittan aldim dogubanktan orasi asil mekani her model her cesit var fakat suan acik mi bilemem.. site olarak bisey diyrmem yasaklanmisti tr de çünküÇok almayı düşünmüyorum bunlardan sonra ama yine de sorayım. Güvenilir bir site var mı bunları satan, daha önce ürün aldığın falan? Çok güvenilir durmuyor siteler.
kanka instagram üzerinde birçok satış yapan site var kapıda ödeme veya şubeye teslim şeklinde istet kontrol ettikten sonra ücret öde sıkıntı çıkacagını sanmam zaten kutulu yolladıkları için garanti veriyolardı bir süre.Çok almayı düşünmüyorum bunlardan sonra ama yine de sorayım. Güvenilir bir site var mı bunları satan, daha önce ürün aldığın falan? Çok güvenilir durmuyor siteler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?