e-Spor için hangi oyun tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bir e-Spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerektiğini bilmiyorum. Gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? CS:GO'nun geleceği bitti diyorlar, Valorant'ın önü açık falan. Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
E spor üzerinde ciddi anlamda FPS oyunları hegomanyası var. Valorantı seçebilirsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
Valorant gayet önü açık bir oyun hocam valoyu seçebilirsin onun dışında yeteneğin fps oyunları üzerine mi sadece moba tarzı oyunlara yeteneğiniz varsa eğer lol'de önü açık bir oyun

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Cs go tamamen bitti. Overwatch 2'yi deneyebilirsin, Valorant'ta çok açık aslında ama gerçekten iyi oynaman gerekiyo. Gerçekten ben fps oyunlarında çok iyiyim diyorsan kesinlikle Valorant tercih et, biraz daha basit olsun istiyorsan Overwatch 2 ona göre biraz daha basit geliyor benim gözüme.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu an aktif olarak valorant espor yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kesinlikle FPS oyunlarından seçim yapmalısın çünkü battleroyal tazı oyunların modası çabuk geçiyor (PUBG gibi), CS-GO oyunu 2012'de çıkmış bir oyun olmasına rağmen 2 sene öncesine kadar e-spor maçlarının DMAX gibi televizyon kanalında bile yayınlanması ile FPS oyunlarının espor anlamında öne çıktığını anlayabilirsin. Tabi league of legends de bir seçenek.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
Valorant pubg bublar tutuyor günümüzde

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valorant olabilir cidden önü açık bir takımın varsa bulabilir geliştirebilirsn

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Esporcu olacaksan gerçekten en iyiler ile karşılaşacaksın en iyi ekipmanları kullanman lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valorant gündemde baya aktif şuan cs devri bitti eskisi gibi değil

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
valorant şuan en iyi fps oyunu olarak geciyor cs go da arkasında bu 2 sine odaklanmanı öneririm

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Csgo bitmedi hala çok fazla oyuncusu var csyi bitirmek zor olur cs ile başlarsan daha iyi olur .

cs bitti diyenler için : csgo 11 şubat'da aktiflik rekorunu kırdı yani oyunu hala oynayan çok fazla insan var .

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Son dönemde güncel Valorant var. Bir yandanda CS GO var Dünya çapında bir türlü düşmeyen. İkisi gayet mantıklı bence.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
e spor denince akla zaten valorant ve lol geliyor artık cs v.s şu an önü açık değil gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...