e-Spor için hangi oyun tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
valo senin için en uygunu olabilir eğer fps seviyorsan. moba için lol önerebilirim. battle royale içinde apex.

Üye
3 HİZMET YILI
Valorantı deneyebilirsin. Gerekli antrenmanlar ile çok iyi yerlere gelebilirsin. Ayrıca Türkiye'de çok popüler bir oyun olduğundan tanınma ihtimalin var.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir e spor hayalim var ve bunun üzerine çalışıyorum fakat hangi oyuna odaklanmam gerekli bilmiyorum. gelecekte hangi oyun daha başarılı olur? csgonun geleceği bitti diyorlar valorantın önü açık falan yardımcı olursanız sevinirim.
hocam bence valorant e spor olarak türkiye de cidi ilgi var bu konuda kendini geliştire bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valorant, pubg ,cs go ,fire fire bu kadarın biliyom daha dorusu esə sprorlarını gördüm

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
CS devri bitenler oldu demiş çok güldüm :kekw:

Öneri olarak FPS yeteneğim var diyorsan, CS GO, Valorant ikilisinden hoşuna gideni seçip odaklanmanı tavsiye ederim. MOBA diyorsan LoL diyeceğim ama o çok ayrı bir seviye

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Cs bitmedi fakat Valorat cs'ye göre daha yeni olduğundan ve önü açık olduğundan Valorat'a yönelmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valorant bence en mantıklısı şu anda fps oyunlarında top o var ve geleceği var gibi duruyor riot oyunu boru değil

Hayır
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valorant veya LoL öneririm hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
league of legends, valorant

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
cs go diyeceğim ama eski aktifliği yok şuan valorant daha iyi bir seçim olabilir
Post automatically merged:

cs go diyeceğim ama eski aktifliği yok şuan valorant daha iyi bir seçim olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...