Depo Editör Alımları Başladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Alımlar kısa bir süre kapatılmıştır. Başvuru konusu açmayın silinecektir.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Alımlar tekrar aktif. Daha önceden kriterlere uymayıp başvuru yapan varsa yapmasın banlayacam biraz konuyu okuyun kriterlere uymadan başvuru yapmayın. İyi Forumlar.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Adınız: İbrahim
Yaşınız: 17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet Kendi Sitemiz Kapandı :) Ocakta Yenisi Açılcak
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Hafta İçi 4 Saat Falan Hafta Sonları 9-10 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Memoryi Eskiden Beri Seviyorun :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Adınız: Emre
Yaşınız: 18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Açık Öğretim Okuyorum, İşsizim yani Tüm Haftam Boş ve 7/24 ilgilenebilirim. Günün 8 Saati ilgilenebilirim.

Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: uzun zamandan beri bu forumdayım, her gün face'e girer gibi sitede olan bitene bakarım ve ilgilenebilirim.
size en iyi bir şekilde yardımcı olabileceğime inanıyorum.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Adınız:Ömer
Yaşınız:19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta içi 5 saat , hafta sonu 9-10 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Sitemizde çok soru ve sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımza yardım ve siteyi daha çok geliştirme amaçlamayı istiyorum.Bu yüzden yönetici olmak istiyorum.;)İşimi severek yapabilirim.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız: İbrahim
Yaşınız: 17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet Kendi Sitemiz Kapandı :) Ocakta Yenisi Açılcak
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Hafta İçi 4 Saat Falan Hafta Sonları 9-10 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Memoryi Eskiden Beri Seviyorun :)

Yeni açacağınız sitede başarılar. Başvurunuz reddedildi.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta içi 5 saat , hafta sonu 9-10 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Sitemizde çok soru ve sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımza yardım ve siteyi daha çok geliştirme amaçlamayı istiyorum.Bu yüzden yönetici olmak istiyorum.;)İşimi severek yapabilirim.

Konu sayın yetersiz biraz konuyu okuyunuz. Reddedildi.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız: Emre
Yaşınız: 18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Açık Öğretim Okuyorum, İşsizim yani Tüm Haftam Boş ve 7/24 ilgilenebilirim. Günün 8 Saati ilgilenebilirim.

Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: uzun zamandan beri bu forumdayım, her gün face'e girer gibi sitede olan bitene bakarım ve ilgilenebilirim.
size en iyi bir şekilde yardımcı olabileceğime inanıyorum.

Değerlendiriliyor.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Kriterler açık ve net bir şekilde yazıyor. Buna rağmen 5-10 yorumu olan üyeler başvuru yapıyor daha başvuru konusunu okumaktan aciz birinin ekipte olması imkansızdır.

Alımlar Devam Etmektedir.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Sitemizde çok soru ve sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımza yardım ve siteyi daha çok geliştirme amaçlamayı istiyorum.Bu yüzden yönetici olmak istiyorum.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI

1. Adınız:Ferhat
  2. Yaşınız:17
  3. Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır):Hayır
  4. Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta sonu 7/24 hafta içi bazen 6-7 saat bazen 4-5 saat
  5. Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:site de yeniler çok olduğu için bilmedikleri bir sorna yardım etmek kendi bilgilerimi sunmak içiin.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Sitemizde çok soru ve sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımza yardım ve siteyi daha çok geliştirme amaçlamayı istiyorum.Bu yüzden yönetici olmak istiyorum.

Değerlendiriliyor.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Adınız:Ahmet
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta içi 5-10 Saat Hafta Sonu 7/24
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Uzun Zamandır Forumda'yım bu süreç'te yardım olsun faydalı konular olsun paylaştım ve bu görevi aldığım'da daha'da yardımcı olacağımı düşünüyorum.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız:Ahmet
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta içi 5-10 Saat Hafta Sonu 7/24
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Uzun Zamandır Forumda'yım bu süreç'te yardım olsun faydalı konular olsun paylaştım ve bu görevi aldığım'da daha'da yardımcı olacağımı düşünüyorum.

Değerlendiriliyor.

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adınız:Sercan
Yaşınız:18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet )
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Valla Vakti Saymadim Ama baya onlineyim Özellikle Hafta Sonlari Çok İyi İlgilenirim
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forumda Eksikler Oluyor Yanlışlar oluyor bunu Düzeltmek Bizim Elimizde Biz nakadar İyi Yönetirsek Forumda O kadar İyi Yerlere Gelir Foruma katki sağlayacağimi düşünüyorum ve Kendimi Geliştirmek İstiyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız:Sercan
Yaşınız:18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet )
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Valla Vakti Saymadim Ama baya onlineyim Özellikle Hafta Sonlari Çok İyi İlgilenirim
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forumda Eksikler Oluyor Yanlışlar oluyor bunu Düzeltmek Bizim Elimizde Biz nakadar İyi Yönetirsek Forumda O kadar İyi Yerlere Gelir Foruma katki sağlayacağimi düşünüyorum ve Kendimi Geliştirmek İstiyorum

Değerlendiriliyor.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Adınız: Muhammet - Güngör
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : EVET
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Min 3 Max 9
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Daha yararlı içerikler ile kullanıcılarımızın bilgilenmesi ve işlerine yarayacak konular ile formun yükseleceğine inanıyorum.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız: Muhammet - Güngör
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : EVET
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Min 3 Max 9
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Daha yararlı içerikler ile kullanıcılarımızın bilgilenmesi ve işlerine yarayacak konular ile formun yükseleceğine inanıyorum.

Değerlendiriliyor.

edit. gün içinde ts3 gelmezseniz başvurunuz reddedilecektir. 27.12.2017

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...