- Admin
Adınız: İbrahim
Yaşınız: 17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet Kendi Sitemiz KapandıOcakta Yenisi Açılcak
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Hafta İçi 4 Saat Falan Hafta Sonları 9-10 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Memoryi Eskiden Beri Seviyorun![]()
Adınız:Ömer
Yaşınız:19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta içi 5 saat , hafta sonu 9-10 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Sitemizde çok soru ve sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımza yardım ve siteyi daha çok geliştirme amaçlamayı istiyorum.Bu yüzden yönetici olmak istiyorum.İşimi severek yapabilirim.
Adınız: Emre
Yaşınız: 18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Açık Öğretim Okuyorum, İşsizim yani Tüm Haftam Boş ve 7/24 ilgilenebilirim. Günün 8 Saati ilgilenebilirim.
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: uzun zamandan beri bu forumdayım, her gün face'e girer gibi sitede olan bitene bakarım ve ilgilenebilirim.
size en iyi bir şekilde yardımcı olabileceğime inanıyorum.
site de yeniler çok olduğu için bilmedikleri bir sorna yardım etmek kendi bilgilerimi sunmak içiin.
Adınız:Ömer
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta içi 5 saat , hafta sonu 9-10 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Sitemizde çok soru ve sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımza yardım ve siteyi daha çok geliştirme amaçlamayı istiyorum.Bu yüzden yönetici olmak istiyorum.
Adınız:Ahmet
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta içi 5-10 Saat Hafta Sonu 7/24
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Uzun Zamandır Forumda'yım bu süreç'te yardım olsun faydalı konular olsun paylaştım ve bu görevi aldığım'da daha'da yardımcı olacağımı düşünüyorum.
Adınız:Sercan
Yaşınız:18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet )
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Valla Vakti Saymadim Ama baya onlineyim Özellikle Hafta Sonlari Çok İyi İlgilenirim
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forumda Eksikler Oluyor Yanlışlar oluyor bunu Düzeltmek Bizim Elimizde Biz nakadar İyi Yönetirsek Forumda O kadar İyi Yerlere Gelir Foruma katki sağlayacağimi düşünüyorum ve Kendimi Geliştirmek İstiyorum
Adınız: Muhammet - Güngör
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : EVET
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : Min 3 Max 9
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Daha yararlı içerikler ile kullanıcılarımızın bilgilenmesi ve işlerine yarayacak konular ile formun yükseleceğine inanıyorum.