Kesinlikle deneyeceğim, teşekkür ederim tavsiyen için.Ben sedef , Annem de egzama hastası. Bu yıl bi aktarcının kortizonsuz karışımını bulduk çok faydalı geldi. annemin egzaması ve benim sedeflerime . istiyorsan internet sitesinin linkini atarım. biz ilk önce 1 tane aldık sonra 2 tanesini birden aldık bulunsun diye. faydasını gördüm. sen de denersin.
Linki spoiler kutusuna bıraktım tıklarsan gözükür. En geç 7 14 gün içinde ulaştırıyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Benim de saç derimde var, doktorun verdiği şampuan dışında Clear Men'in mentollü şampuanı çok uzun bir süre geçirmişti. Duşta kafanı şampuanladıktan sonra bi 5 dakika öyle bekle, zaten kafa derinin nefes almaya başladığını hissedeceksin sonrasında yıka bu böyle bir kaç ay uzaklaştırıyor ama sonra tekrar başlıyor maalesef.benim saç derimde var ne yapacağımı şaşırdım
saç dökülmesi oluyor mu sizde bende erken yaşta başladıBenim de saç derimde var, doktorun verdiği şampuan dışında Clear Men'in mentollü şampuanı çok uzun bir süre geçirmişti. Duşta kafanı şampuanladıktan sonra bi 5 dakika öyle bekle, zaten kafa derinin nefes almaya başladığını hissedeceksin sonrasında yıka bu böyle bir kaç ay uzaklaştırıyor ama sonra tekrar başlıyor maalesef.
Alın kısmının yanları açılmaya başladı ciddi anlamda ama benim baba tarafında hep var bu yanlar hep açık ama kel değil tamamen kimse. Egzemanın da bunda bir etkisi vardır belkisaç dökülmesi oluyor mu sizde bende erken yaşta başladı
ben de baba tarafına çekmişim bizimkiler de hep öylelerAlın kısmının yanları açılmaya başladı ciddi anlamda ama benim baba tarafında hep var bu yanlar hep açık ama kel değil tamamen kimse. Egzemanın da bunda bir etkisi vardır belki
Genetik kaderdir....ben de baba tarafına çekmişim bizimkiler de hep öyleler
Normal doktorlardan çokta farklı bir şey önerirler mi ki?Eğer gitmediysen bir üniversite hastanesinde profesörden ücretli randevu almayı deneyebilirsin
Zaten sürekli denize giren birisiyim onla bir şey değişmiyor.Denize gir knk vicudun yancak ama geccek inan benim teyzemde oyleydi girdi duzeldi
genelde genetik oluyor saç dökülmeleriAlın kısmının yanları açılmaya başladı ciddi anlamda ama benim baba tarafında hep var bu yanlar hep açık ama kel değil tamamen kimse. Egzemanın da bunda bir etkisi vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?