Süper Üye
Arkadaşlar, ehliyet sınavına gireceğim. Tavsiyeleriniz falan varsa bekliyorum veya söylemek istediğiniz bir şey varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Stres yaparsan kaybedersin yapmazsan da rahat bir şekilde geçersin. Zaten bildiğin şeyler fakat stres ile başa çıkman için nasıl bir yol izleyeceğin hakkında fikrim yok çünkü her kişide stresin etkisi ve bununla nasıl başa çıkabileceği değişiyor bildiğim kadarıyla bu noktada eğer stres ile alakalı bir sorunun yoksa ve eksik bir bilgiye sahip değilsen rahatça geçersin, şimdiden başarılar.
İlk sınavda geçtim. Tavsiyem stres yapma, heyecanlı olma. Gayet doğal davran ve kendini kasma. Arabaya bindiğinde sınavına başlamadan önce sormak istediğini oradaki komisyon üyesine sorabilirsin. Ardından Aldığın eğitimlerle gayet rahat bir şekilde geçersin.
Çok teşekkürler. Okadar kasmamam gerektiğini anladım.valla elin ayağın titriyo kanka hiç heyecan yapan biri olmasan bile titriyorsun sınavda komisyon üyeleri iyi gelirse şansına kesin geçtin seni rahatlatıyolar bazıları stresini alıyor bazıları aşırı kıl hata yap diye elinden geleni yapıyor sana tavsiyem sinyallerine dikkat et kesinlikle onlar seni konuştursa bile yola bakarak konuş onlara dönüp konuşma direk - puan alıyorsun onun haricinde zaten stres yapan biri değilsen fazla geçersin hertürlü başarılar diliyorum.
Benden sonra bi arkadaşım daha girdi. Ben hayatımda toplasan sınava kadar 2-3 kere falan araba kullanmışımdır. Çocuk babasından paso arabayı kaçırıyordu. Parkta kaldı mesela. Bir kere kasarsan kendini kaybedersin. Gayet rahat ol. Ayrıca kalırsan da dünyanın sonu değil. bir sonraki sınavda hatalarını telafi eder geçersin. BaşarılarÇok teşekkürler. Okadar kasmamam gerektiğini anladım.
arkadaşın biri bilmediğini söylersen oradaki hocaya daha iyi oluyor demişti ne alakaysa aklımda kalmışArkadaşlar ehliyet sınavına gireceğim. Tavsiyeleriniz falan varsa bekliyorum. Veya söylemek istediğiniz bir şey varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
deneyimle sabit, otomatikse çok kolayca alırsın. Manuel ise sakin ol, biraz daha pratik yapmaya bak.Arkadaşlar ehliyet sınavına gireceğim. Tavsiyeleriniz falan varsa bekliyorum. Veya söylemek istediğiniz bir şey varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler