Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sinyal vermeden önce Sağa sola bakmayı unutma, kemeriunutma, ister istemez heyecan oluyor herkes yaşamıştır bende yaşadım ama komisyon üyeleri konuştukça heyecanın geçiyor şimdiden başarılar
kanka ben geçen ay aldim ehliyeti öncelikle sinavı yapan elemanlarin ismini unuttum ne deniyodu onlara neyse onlara bilgili olduğunu gösterirsen ya da oyle davranırsan onlarda rahatta kaliyo umarim başarılı olursun
sakin ol ve doğru olduğunu düşündüğün şeyi yap karşına bir aksilik gelebilir ama bunu bir şekilde bir dayanağa koyarsan sana doğrusunu öğretmek isteyeceklerdir o sırada anladığını belirt sıkıntı yapmazlar bunların dışında kurs dışında çalış sınav yerinde araba sür parka dikkat et genelde orası patlıyo şimdiden kg
Dostum stres yapma ve sanki arabayı yalnız sürüyormuşsun gibi düşün bazen hocalar bir daha sınava girmen için kafanı karıştırabiliyor hızlı git yavaş git vs diyebiliyorlar sen kendi bildiğini öğrendiğini yap zaten geçersin