Ehliyet sınavı için tavsiyeleriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
sinyal vermeden önce Sağa sola bakmayı unutma, kemeriunutma, ister istemez heyecan oluyor herkes yaşamıştır bende yaşadım ama komisyon üyeleri konuştukça heyecanın geçiyor şimdiden başarılar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka ben geçen ay aldim ehliyeti öncelikle sinavı yapan elemanlarin ismini unuttum ne deniyodu onlara neyse onlara bilgili olduğunu gösterirsen ya da oyle davranırsan onlarda rahatta kaliyo umarim başarılı olursun

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kankam heycan yapmadan sakin bir şekilde çalıştığın şekilde sürüp ilerleyip hayırlısıyla kazanman dileğiyle öpüyorum :*

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sakin ol ve doğru olduğunu düşündüğün şeyi yap karşına bir aksilik gelebilir ama bunu bir şekilde bir dayanağa koyarsan sana doğrusunu öğretmek isteyeceklerdir o sırada anladığını belirt sıkıntı yapmazlar bunların dışında kurs dışında çalış sınav yerinde araba sür parka dikkat et genelde orası patlıyo şimdiden kg

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bulunduğun konumu yazarak sınava dair videları bulabilirsin sana bayağı bir yardımcı olcaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum stres yapma ve sanki arabayı yalnız sürüyormuşsun gibi düşün bazen hocalar bir daha sınava girmen için kafanı karıştırabiliyor hızlı git yavaş git vs diyebiliyorlar sen kendi bildiğini öğrendiğini yap zaten geçersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
illa heyecan oluyor öğrendiklerini hatirlamaya caliş parktaki dubalar felan genel olarak basit zaten herkes kullaniyor araba diye düşün rahatla

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
onuya gerekli cevaplar geldiği için konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...