Ehliyetin direksiyon sınavı nasıl geçilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
valla en güzel taktik bolca pratik yapman boş alanda park çalışman olacaktır.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Ben sınavdayken sürekli gözlerime baktılar nereye odaklanıyorum diye yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi. Bana göre bir diğer nokta da kibar konuşmak, kesinlikle işe yarıyor.
evet, bende ilk girdiğimde becerememiştim. çok stres altında kalmaktan herhalde

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Doğru ayna kullanmalısın ayrıca arabanız varsa bir daha ki sınava kadar pratik yapmalısın

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Paralel parkta sınav zamanı bende sıkıntı çektim bana yanımdaki kadın 3 hamlede gir dedi baktım kaldırama çıkıyorum dedim siktiret et çıkardım arabayı baştan girdim 7-8 hamle yaptım herhalde ama sıkıntı etmediler geçtim ilk seferde istanbul yavüztürk mahallesinde giren varsa like atsın bileyim :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Zaten herkes paralel parkı anlatmış benim önerim ise soğuk kanlı ol ve yanında ki kişi ile dikkatini dağıtmayacak şekilde sohbet etmen böylelikle sana hem biraz yardım eder hemde bazı küçük hatalarını görmezden gelir.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yazılı sınavdan mı direksiyon dan mı ?

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eb iyi taktik pratik yapma imkanın varsa sürekli pratik yap , yoksa yazılan çizilen şeylerle olacak birşey deyil kendin deneyimleyeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
soğukkanlı ol ateride araba yarışı oynadığını düşün hakimiyet senin aynalara bakmayı ve sinyali öncelik kıl gerisi sende

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aga kendini hiç kasma rahat ol yapılmayacak şey değil onca yıllık şoförler bile abidik gubidik park ediyo hiç sıkıntı yapma geçersin inşallah bol pratik sonucu geçeceğine inaniyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Pratik yapabileceğin bir araç varsa kimseye ihtiyacın yok. Sakın ol yeterli zaten az çok biliyorsundur. Eksik olduğunu düşündüğün şeylerin pratiğini yap direk diğerlerine zaman ayırma. Bende yokuş kalkışta çok zorlanirdim bir ara hoca sırf onu calistirmisti hallettim. Yapılmayacak şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...