Konu hiç açıklayıcı değil bir çok soru mevcut cevaplar yok... Tamam Eywallah insanlar da kazansın istiyosun fakat soru işareti çok.....Merhaba dostlar 2 gündür programı aktif olarak kullanıyorum şuanda 5 dolar kazancım var daha çekmedim daha önceki çekimimi koyacagım parayı her türlü çekebiliyorsunuz güven probleminiz olursa internette surfe.be olarak araştırabilirsiniz referansla kayıt olursanız yaptıgınız işlemler %5 ila %10 daha fazla kazanç elde edersiniz.
Referans link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
refsiz linkBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ödeme kanıtı:
Ekli dosyayı görüntüle 80677
pekiya neden veriyorlar parayı bunlardan kazançları ne ve nasıl parayı kazanıyoruz ?Eline sağlık bakacağım
Hocam biraz inceledim adamların yt ye izlediği videoları falan izleyerek para kazanıyoruztam olarak ne yaparak kazanıyoruz reklam falanmı
Hocam biraz inceledim adamların yt ye izlediği videoları falan izleyerek para kazanıyoruzpekiya neden veriyorlar parayı bunlardan kazançları ne ve nasıl parayı kazanıyoruz ?
günlük 5 6 saat zamanımızı harcasak max kaç para alırızHocam biraz inceledim adamların yt ye izlediği videoları falan izleyerek para kazanıyoruz
Post automatically merged:
Hocam biraz inceledim adamların yt ye izlediği videoları falan izleyerek para kazanıyoruz
Hocam hiçbir fikrim yok açıkçası video başına +$ 0.00047775 yada 0.0003675 dolar kazanyorsun linkimle kaydolursan sevinirim linkim içingünlük 5 6 saat zamanımızı harcasak max kaç para alırız
teşekürler dostum bakıcamHocam hiçbir fikrim yok açıkçası video başına +$ 0.00047775 yada 0.0003675 dolar kazanyorsun linkimle kaydolursan sevinirim linkim içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rica ederim iyi günlerteşekürler dostum bakıcam
Hocam 5 dk dır uğraşıyorum $0.0015802 dolar yaptım yapması kolay ama sanırım 2-3 saatte 3-4 tane görev veriyorteşekürler dostum bakıcam
denemeye gidiyorum dostum bi bakayımRica ederim iyi günler
Hocam 5 dk dır uğraşıyorum $0.0015802 dolar yaptım yapması kolay ama sanırım 2-3 saatte 3-4 tane görev veriyor
Hocam birşey indirmediğimiz için bişey olacağın sanmıyorum sadece para çekerken belki sıkıntı olur ama onuda adam konuda belirtmiş birşey olacağını sanmıyorumİnternet ortamı bilgi kirliliği dolu. Bu tarz şeylerde dikkatli olmakta fayda var. İyice araştırmadan bulaşmayınız.
Linkimi kullanırsan sevinirimdenemeye gidiyorum dostum bi bakayım
tamamdır brom kulanıcam link de dahamı çok para atıyorHocam birşey indirmediğimiz için bişey olacağın sanmıyorum sadece para çekerken belki sıkıntı olur ama onuda adam konuda belirtmiş birşey olacağını sanmıyorum
Linkimi kullanırsan sevinirim
Hocam valla bakmadım aslında ne yalan söyliyim galiba öyle birşeytamamdır brom kulanıcam link de dahamı çok para atıyor![]()