Ekran kartı fanı çok yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Fanı temizlemek işi çözer BIOS'ta sadece cpu fan olur genelde.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
sağlam işini iyi yapan tamirciye götür ekran kartı macunu yenilesin sıkıntı çözülür

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bazı Fanlar Ekran Kartı Sogudugu İçin Kendini Dinlenme Moduna Alıyor Sana Önerim Ekran Kartının Sürücüsünü Kontrol Et Ama Farklı Bir Sorunun Varsa Fanla İlgili Dert Etme Çıkma Fan Takabiliyorsun Yada Bilen Birinden Yardım İsteyip Taktırabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bence sorunun fiziksel olarak gözüküyor anlattığına göre, içine hava tutman yararlı olabilir, bazen içinde biriken tozlar bu tür yavaşlamalara sebep olabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ekran kartının fanını temizlemeyi düşünebilirsin ya da BIOS menüsünden ekran kartı fanının hızını biraz daha arttırabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
fanı temizleyip bios ayarlarından dönüş hızını arttırabilirsin eco modda olmamasına dikkar et

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben msi afterburnerdan halletmiştim biostan halledemediysen

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ekran kartının markası ne olursa olsun msiafter burner programı ile ekran kartı fanını hızlandırabilirsiniz...ve benim yaptıgım gibi 2 tane kasa fanını yan yana bagla ekran kartının arka kısmına koy ve 2 tane arkalı önlü fanın olsun ısınmaya son...yada paraya kıy direk sıvı sogutmaya geç ama sıvı sogutmanın da bir ömrü var en iyisi hava kullanarak serin tutmaya çalıştırmak..

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kankam Biostan Ayarlanıyor Fan Hızları Kumanda Verdilerse Kumandadan Ayarlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
MSI Afterburn kullanmayı deneyin. Bende işe yarıyor!

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
diş fırçası yardımıyla fanı temizle ve içine termal macun sür pc açılırken biosa gir ordan fan ayalarını yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fan ayarlarını yapabilceğin bir uygulama vardı ismini şuan hatırlayamadığım msi'nin programı

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fan soğutucunu değiştir yeni al toz falan kaçtıysa oda etkiler temizliğini yap mutlaka bios ayarlarını değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...