Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce ekran kartım görüntü vermiyordu. Güç geliyordu tüm ışıkları yanıyordu fakat görüntü gelmiyordu. Bir süre onboard ile idare ettim. Daha sonra bir tanıdık vasıtasıyla fırınlamayı duydum. Verdim arkadaşıma o da ekran kartının işlemcisini ve vramlarını sıcak hava havyası ile ısıttı. Ekran kartını eve getirdim macununu pedini vs herşeyini taktım anakartıma taktığımda görüntü geldi ve çalışmaya başladı. Driverini herşeyini kurdum performans eksiği neredeyse %5 %6 arası idi. Fakat sorunum şu ekran kartı sıcaklığımı MSI afterburner ve ekran kartının kendi driveri doğru göstermiyor. Programlarda 35 40 C arası gösterirken ekran kartının üstüne dokunduğumda çok sıcak olduğunu fark ettim. boştayken soğuk fakat oyunlara girdiğim zaman 55 60 derece gösteriyor uygulamalar fakat ekran kartının üstüne dokunduğum zaman elim yanıyor. Bu sebeple fanların hızını kendim manuel ayarlamak zorunda kalıyorum. Otomatik kendisi ayarlayamıyor çünkü. Boşta %44 fan hızında kullanıyorum. Oyunlarda %60 %80 arası fan hızında kullanıyorum. Bu uyumsuzluğu cözebilirmiyim? format falanda atmıştım driveride güncel ekran kartının. Ekran kartı Modelim: R9 280x Vapor-x Tri-x 3gb 384 bit

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O Ekran kartından ümidini kes kardeşim en kısa zamanda yeni bir ekran kartı al sana tavsiyem alana kadar bununla idare et

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu ekran kartının kendisinde olan bir sorun değil mi hepsinde aynı olması lazım

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk yeni ekran kartı al bitmiş o artık direnme daha biraz kıy paraya al

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fırınlama yaptırmasaydın keşke bilinçsizce havyeyle sıcak hava tutmak böyle sorunlara yol acabiliyor böyle sorunlarda Reballing yaptıracaksın ama onuda her yer yapamaz

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kral uygunundan 1650 veya rx590 felan bakmaya başla bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...