Ekran kartı hakkında bilgi lazım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hayırlı sahurlar arkadaşlar . Amd Radeon HD 8350 2806 MB ekran kartım var daha bugüne kadar 1 kere bile ekran kartı ayarı yapmadım yapmalımıyım ? Tedirgin olduğum tek şey anlatan kişi yanlış anlatırsa ekran kartı yanma ihtimali varmış . Benim oynadığım oyunlarda saçma şekilde kasma donma meydana geliyor diyelim ekran kartı için güzel bir ayar buldum bu ayarı yaparsam ne gibi faydası olur bana ? Bilgisayar 5 senelik falan o günden bugüne kadar toplam 5-6 format attım ekran kartı ayarlarına hiç bakmadım hep normal kullandım bilen birisi bilgilendirirse sevinirim iyi günler herkese .

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
dostum oc ayarları yapınca ekran kartının ömrü azalıyor bu riski alıyosan yanıtla anlatıyım sana nasıl yapıldıgını

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim fazla birsey yapmana gerek yok kasıyor ise oyun ayarlarını düşürerek akıcı oynarsın

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
amd driverı yüklümü

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum ekran kartı için manuel bir ayar yapmana gerek yok ben de Amd kullanıyorum. Amd'nin kendi sayfasında AMD Radeon Software yazılımını indir ekran kartı sürücünü otomatik olarak günceller ve daima güncel tutar, oyunlarda almak istediğin performansa göre ayarlar yapman için programda "oyun" kategorisi var oradan bir kaç oynama yapabilirsin. Bu yazılım üstünden yapacağın hiçbir ayar ekran kartını yakmaz merak etme kolay gelsin.

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yanlış overclock sonucu eskiden yanmalar oluyormuş fakat şuanki ekran kartları gücü anında kesiyor yani yanma gibi bir durum söz konusu olmaz.

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Herhangıbı bır ayar senın sorunu cozmucektır cunku sistemın yetersız gelıyor kardesım ekran kartı cok eskı hangı oyunlarda sıkıntı yasıyorsun bırde

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka ekran kartının daha sağılıklı ve daha uzun ömürlü olmasını istiyorsan bence bu işi amd ye bırak o işlemleri otomatik yapıyor zaten

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hayırlı sahurlar arkadaşlar . Amd Radeon HD 8350 2806 MB ekran kartım var daha bugüne kadar 1 kere bile ekran kartı ayarı yapmadım yapmalımıyım ? Tedirgin olduğum tek şey anlatan kişi yanlış anlatırsa ekran kartı yanma ihtimali varmış . Benim oynadığım oyunlarda saçma şekilde kasma donma meydana geliyor diyelim ekran kartı için güzel bir ayar buldum bu ayarı yaparsam ne gibi faydası olur bana ? Bilgisayar 5 senelik falan o günden bugüne kadar toplam 5-6 format attım ekran kartı ayarlarına hiç bakmadım hep normal kullandım bilen birisi bilgilendirirse sevinirim iyi günler herkese .
Şimdi daha yeni grafik kartları var. Şimdi yaşa, geçmiş değil dostum. Sen Özelsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ekran kartının yanma ihtimali biraaz şans işi cok zorlarsan yanabiliyor ben yaktım 1 kere :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Fps ayarların güzelleşir kasma sorunun gider Oyunda çok donma kasma olmaz Görüntü netleşir kardesim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran kartını şöyle yakarsın dostum
Birincisi bir oyunda grafik ayarlarını yüksek oynamak
İkinciside ayarsız overclock modu ile oynayarak yakmak overclock u bilinçsiz kullanma kartı eline alırsın

Ekran kartının işlemci macunu ve ana islemci macununu tazele

250 gb civarında küçük bir ssd pc ni hızlandırmana yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "AsiSpeed27, yayın: 2119921, üye: 201185"]
elinize sağlık
[/ALINTI] elinize sağlık yazarak mesaj dolduramazsın report yiyor benden demesi :) forumları daha cok konuyla lakalı bişeyler yazmayı dene ;)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dostum benım bilgisayar 11 senelik sadece ekran kartı değiştirdim dediğini bende yapmaya çalıştım ama bilinçi yapmazsan yanma ihtimali var düşükte olsa mesela benim ekran kartı fan hızı otomatikte 100 e çekince hayvan gibi ses çıkarıyor kasıyor bilgisayar ama yapıcak birşey yok driverlerı güncel tut ufak tefek ayarla bak youtubeden izle

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en düşük ayarlarda kullanırrsan bu sıkıntı olmaz bence

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Dostum oc ayarlarını araştırip baktın mı?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
küçük fanlı modeliye hiç overclock işlerine girme yakarsın. kart da eski bir kart zaten. biraz bütçe ayarlayabilirsen o kartı sat biraz daha ekle ve biraz daha güncel bir kart al derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...