evetwindow10 mu kulanıyorsun
oynadım zaten ama sadece lolde fps artışı oldu cs de sıkıntı olabilir mi optimizasyon falanekran kartı ayarlarınla oynamayı dene bununla ilgili yararlı olabilecek videolar var
CS:GO işlemciyi de fazla kullanan bir oyun hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? muhtemelen düşük seviye bir işlemcidir, bu nedenle fps düşüşleri normal.Arkadaşlar merhaba burada yeniyim ve birşey soracam AMD radeon 6320 Grapichs neden csgoda 30-40 FPS vermesi gerekirken 5-10 FPS verir lolde vb. oyunlarda 30-40 da geziyor ama cs:go da 5-10 u geçmiyor
unlostun fps arttırma videosunu izle benim fps değerlerimde 30 40 lardan 60 lara çekebildim windows saçma sapan oyun modu falan bilgisayarına yükbindiriyor olabilirevet
oynadım zaten ama sadece lolde fps artışı oldu cs de sıkıntı olabilir mi optimizasyon falan
işlemci düşük bir işlemci haklı olabilirsinCS:GO işlemciyi de fazla kullanan bir oyun hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? muhtemelen düşük seviye bir işlemcidir, bu nedenle fps düşüşleri normal.
o zaman bütün sorun işlemcinin yetmemesyle ilgiliunlostun yakın takipçisiyim hepsini tek tek yaptım ama bilgi verdiğin için sağol
çok eski bir sistem bu sistemle oyunu açabiliyorsan şükür etmen gerekiyorbuldum amd e-450 apu with radeon(hd) grapichs (2gpus) 1.6 ghz
Driverler güncel mi ?Arkadaşlar merhaba burada yeniyim ve birşey soracam AMD radeon 6320 Grapichs neden csgoda 30-40 FPS vermesi gerekirken 5-10 FPS verir lolde vb. oyunlarda 30-40 da geziyor ama cs:go da 5-10 u geçmiyor