Seçkin Üye
youtube da daha fazla içerik varKullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
bilgisayar ayarlarını komple performansa alKullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
çok zor ffp düşmeleri yaşarsın sürekli kendini bi ekran kartı al dostumKullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
ekran kartı çözümü güzel fakat pek ekran kartı takılan pc oldugunu düşünmüyorumMasaüstü ayarlarını yap, Bilgisayarın içini temizle FPS ayarlarını yap ve biraz para biriktir 2-3 bin liraya orta bir ekran kartı alıp tak rahatça oynarsın.
performansa çektim bilmediğim br şeyler arıyorum yine de teşekkürlerekran kartı olmadan olmaz bılıyorum bılgısayarını ayarlarını performas yapman belkı fayda gosterır
geneli kayıt defteriyle oynuyor geri dönüşü yok yalan var diorlaryoutube da daha fazla içerik var
kontrol edeeğimKnk İşlemcini Sanallaştırabilirsin Veya Youtubeden Video İzleyerek Yapabilirsin...
şu an öyle kullanıyorum fakat göze çok zararlı benceçözünürlük teknolojisini kullanmayı deneyebilirsin 720 seçersin ama ekranı 1080p alırsın görüntüyü
yüklüyorum deneyeceğim teşekkürlerQuick cpu diye bi program var onu kur işlemcinin performansını arttırır.
güç seçenekleri bilgisayar özelliklerinden bunlar dışında varsa bilgi alabilirimbilgisayar ayarlarını komple performansa al
ramı orda belirttim lütfen yazmak için yazmayınramin iyise sıkıntı olmaz fakat ram kötüyse yapamazsın büyük ihtimal
bence konu ile ilgili yorumları okuman gerekebilir unlosta güven sağlayamıyorum bilmediğim ancak kullandığım bir çok özelliği kapattırıyor gerek yok bencekanka ekran kartsız cok bi fps beklememen lazım unlost izle 20 30 fps artar
malesef sisteme ekran kartı takmak öyle bişi olmuyorçok zor ffp düşmeleri yaşarsın sürekli kendini bi ekran kartı al dostum
8 gb ram var yazıyorKnk Ramın Kaç? https://giphy.com/X3Zr6miqq2KuQ
Windows+R tuşlarına bas msconfig yaz dostum önüne sistem yapılandırması diye bir yer gelecektir bu kısımda önyükleme yerine bas biraz altta gelişmiş seçenekler işlemci sayısı yazan yere bas orası açılacaktır kaç çekirdeğin varsa hepsini kullan (bu yöntem çok fps arttırır ama laptop kullanıcıları fullemesinler!!!!)yardımcı olurmusun o nedir bi fikrim yok
kanka biraz zor ama unlostun videounu izle o ekran karti ile ilgili şeylerde yaptı ama genede dene biKullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
Windows+R tuşlarına bas msconfig yaz dostum önüne sistem yapılandırması diye bir yer gelecektir bu kısımda önyükleme yerine bas biraz altta gelişmiş seçenekler işlemci sayısı yazan yere bas orası açılacaktır kaç çekirdeğin varsa hepsini kullan (bu yöntem çok fps arttırır ama laptop kullanıcıları fullemesinler!!!!)
kanka bakın unlost bende işe yaramıyor ama yardımcı olmak istiyorsunuz teşekkür ederimunlostun bi videosu vardı işine yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?