Ekran kartı olmayan sistemde Valorant FPS nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
youtube da daha fazla içerik var

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Knk İşlemcini Sanallaştırabilirsin Veya Youtubeden Video İzleyerek Yapabilirsin...
Bbc One Peaky Blinders Series 5 GIF by BBC

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bilgisayar ayarlarını komple performansa al

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok zor ffp düşmeleri yaşarsın sürekli kendini bi ekran kartı al dostum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Masaüstü ayarlarını yap, Bilgisayarın içini temizle FPS ayarlarını yap ve biraz para biriktir 2-3 bin liraya orta bir ekran kartı alıp tak rahatça oynarsın.
ekran kartı çözümü güzel fakat pek ekran kartı takılan pc oldugunu düşünmüyorum
Post automatically merged:

ekran kartı olmadan olmaz bılıyorum bılgısayarını ayarlarını performas yapman belkı fayda gosterır
performansa çektim bilmediğim br şeyler arıyorum yine de teşekkürler

youtube da daha fazla içerik var
geneli kayıt defteriyle oynuyor geri dönüşü yok yalan var diorlar

Knk İşlemcini Sanallaştırabilirsin Veya Youtubeden Video İzleyerek Yapabilirsin...
Bbc One Peaky Blinders Series 5 GIF by BBC
kontrol edeeğim

çözünürlük teknolojisini kullanmayı deneyebilirsin 720 seçersin ama ekranı 1080p alırsın görüntüyü
şu an öyle kullanıyorum fakat göze çok zararlı bence

Quick cpu diye bi program var onu kur işlemcinin performansını arttırır.
yüklüyorum deneyeceğim teşekkürler

bilgisayar ayarlarını komple performansa al
güç seçenekleri bilgisayar özelliklerinden bunlar dışında varsa bilgi alabilirim

ramin iyise sıkıntı olmaz fakat ram kötüyse yapamazsın büyük ihtimal
ramı orda belirttim lütfen yazmak için yazmayın

kanka ekran kartsız cok bi fps beklememen lazım unlost izle 20 30 fps artar
bence konu ile ilgili yorumları okuman gerekebilir unlosta güven sağlayamıyorum bilmediğim ancak kullandığım bir çok özelliği kapattırıyor gerek yok bence

çok zor ffp düşmeleri yaşarsın sürekli kendini bi ekran kartı al dostum
malesef sisteme ekran kartı takmak öyle bişi olmuyor

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Valorant işlemciye büyük yük bindiren bir oyuncu kaliteli bir işlemcin olmadan hangi fps artırma yöntemini denersen dene pek fazla işe yaramaz. Ya gerçekten güzel bir cpu alabilirsin veya en azından seni idare edecek bir ekran kartı almanı tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
yardımcı olurmusun o nedir bi fikrim yok
Windows+R tuşlarına bas msconfig yaz dostum önüne sistem yapılandırması diye bir yer gelecektir bu kısımda önyükleme yerine bas biraz altta gelişmiş seçenekler işlemci sayısı yazan yere bas orası açılacaktır kaç çekirdeğin varsa hepsini kullan (bu yöntem çok fps arttırır ama laptop kullanıcıları fullemesinler!!!!)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka biraz zor ama unlostun videounu izle o ekran karti ile ilgili şeylerde yaptı ama genede dene bi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Windows+R tuşlarına bas msconfig yaz dostum önüne sistem yapılandırması diye bir yer gelecektir bu kısımda önyükleme yerine bas biraz altta gelişmiş seçenekler işlemci sayısı yazan yere bas orası açılacaktır kaç çekirdeğin varsa hepsini kullan (bu yöntem çok fps arttırır ama laptop kullanıcıları fullemesinler!!!!)

evet bu işimi gördü baya arttırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...