Ekran kartı olmayan sistemde Valorant FPS nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
unlost un videosunu izle ama her dediğini yapma çünkü pc nin masaüstünün ayarlarıya falan oynuyordu oyun iiçi ayarını yap yeter ama artsa artsa 10 15 fps artar büyük bir değişim bekleme

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ekran kartı yanmış olan biri olarak söylüyorum ram in de iyiyse güzel bir ayarla iyi fps alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valorant ekran kartı kullanımı yapar yani alırsın ama ne kadar alırsan o kadar olur ekran kartı gibi olmaz internette fps arttırma video ları izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
bende de ekran kartı var kötü bi 2 gb ilk açtığımda yeşil ekran veriyo bilgisayarı kapatıp açınca çalışıyo ama düşük fps

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant gibi bir oyunda ekran kartsız olmaz cünki ; ekran kartı ister yani en orta bir ekran kartın olsa en düsüye çekip rahatça oynabilirsin yani dememoki ekrankartsız olmaz bilgisayarın patlıya bilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu konuyla ilgili yakında bir konu hazırlayacağım. Bugün yada yarın konuyu açarım hızlandırma paketi olarak. Birde windowsu Ghost Spectre tarzı özel oyunlar için tasarlanmış windows olarak kullanabilirsin dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
unlost un videosunu izle ama her dediğini yapma çünkü pc nin masaüstünün ayarlarıya falan oynuyordu oyun iiçi ayarını yap yeter ama artsa artsa 10 15 fps artar büyük bir değişim bekleme
kanka unlostunkiler hiç işe yaramıyor oyun içi ayarların pek bi önemi yok zaten en düşükte hepsi
Post automatically merged:

Ekran kartı yanmış olan biri olarak söylüyorum ram in de iyiyse güzel bir ayarla iyi fps alabilirsin
zaten belirttim sistem özelliklerini ?

valorant ekran kartı kullanımı yapar yani alırsın ama ne kadar alırsan o kadar olur ekran kartı gibi olmaz internette fps arttırma video ları izleyebilirsin
üstadım açıkçası bir kaç video izledim fakat yararı pek fazla olmadı regedit ayarlarıyla oynanıyorr pek yapasım gelmedi

Valorant gibi bir oyunda ekran kartsız olmaz cünki ; ekran kartı ister yani en orta bir ekran kartın olsa en düsüye çekip rahatça oynabilirsin yani dememoki ekrankartsız olmaz bilgisayarın patlıya bilir
aslında valorant çoğunlukla işlemciye dayalı bir oyun ama yine de teşekkürler

knk eğer güzel bi ekran kartı alırsan çok büyük fps değişikliği görebilrsin başka yolu var mı bilmiyorum
kullandığım cihaz ekran kartı takıldığını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
i5 4. Gen kullanan bir cihaza Ekran kartı takılamaması imkansız dostum. Anakartındaki PCI-Express yuvalarını kontrol edebilir misin? Yada anakartın üzerindeki yazıyı atar mısın kontrol edelim birlikte.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
i5 4. Gen kullanan bir cihaza Ekran kartı takılamaması imkansız dostum. Anakartındaki PCI-Express yuvalarını kontrol edebilir misin? Yada anakartın üzerindeki yazıyı atar mısın kontrol edelim birlikte.
kankam cihazım ekran ile bütün içini komple açmam gerekiyor oda mümkün değil

bende 25 fps alıyorum ve aşırı kasıyor
övünmek gibi olmasın ben şu an bu pc ile şu anda dia 2 yim yüceliğe çıktım artık yetersiz kalıyor sinirlendirior

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
AIO kullanıyorsun anladım. Kardeşim bunun için ekran kartı takma aparatı yine mevcut. Usb üzerinden PCI Express ile bağlantı sağlayabiliyorsun ama maliyetli olur. O yüzden malesef AIO cihazlarda mobile board kullanıldığı için yapılabilecek çokta bir müdehale yok ancak windowsun kullanım oranını azaltabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
AIO kullanıyorsun anladım. Kardeşim bunun için ekran kartı takma aparatı yine mevcut. Usb üzerinden PCI Express ile bağlantı sağlayabiliyorsun ama maliyetli olur. O yüzden malesef AIO cihazlarda mobile board kullanıldığı için yapılabilecek çokta bir müdehale yok ancak windowsun kullanım oranını azaltabilirsin.
bu nasıl oluyor peki yardımcı olurmusun form üzerinden ?

msconfig den önyükleme kısmına gelip çekirdek sayısını arttırabilirsin
çekirdek sayısını 4 e çıkardım bir tık etkileri oldu tabiki ancan benim için yeterli değil :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka unlostunkiler hiç işe yaramıyor oyun içi ayarların pek bi önemi yok zaten en düşükte hepsi

zaten belirttim sistem özelliklerini ?

üstadım açıkçası bir kaç video izledim fakat yararı pek fazla olmadı regedit ayarlarıyla oynanıyorr pek yapasım gelmedi

aslında valorant çoğunlukla işlemciye dayalı bir oyun ama yine de teşekkürler

kullandığım cihaz ekran kartı takıldığını düşünmüyorum
knk sistem apu sistem belli zaten ama ekran kartı takması ona büyük bi artı sağlar

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Masaüstü ayarlarını yap, Bilgisayarın içini temizle FPS ayarlarını yap ve biraz para biriktir 2-3 bin liraya orta bir ekran kartı alıp tak rahatça oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...