Ekran kartı olmayan sistemde Valorant FPS nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?

vex
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka youtube da bir sürü fps arttırma videoları var bunları izle ama çok fazla fps artmaz 10 15 fps artar onun haricinde ekran kartı almanı öneririm ucuz da olsa bir tane al fps artar

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum valorant işlemciye dair b i oyun daha cok işlemcinin kullanımını arttırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
oyun içi ayraaldığın kadar olur bence o da max 10 fps fark ettirir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
eğer ramlarin iyi ise gayet iyi bir şekilde fps alırsın kötü ise alamazsın benim ekran kartım yanmıştı ramler iyiydi gayette güzel fps alıyordum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
ramlerde bellek düzenleme var bende ekran kartsız oynadım dönemlerde (kötü ekran kartı) çok sıkıntı çektim ramim iyidi bazı düzenlemelerle iyi sonuçlar aldım

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam yapabileceğin tek şey var arka planda hiçbir şey çalışmadığına dikkat et Bir de istiyorsan windows'u özelleştirilmiş Windows indirebilirsin düzenlenmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...