Ultra Üye
kanka ömrünü yiyip bitirir evet ancak bu böyle tık oldu bitti değilArkadaşlarına çok çok selamlarımı söyle yıllardır donanımla ilgilenirim böyle bir şeyi ilk defa duydum![]()
kanka ömrünü yiyip bitirir evet ancak bu böyle tık oldu bitti değilArkadaşlarına çok çok selamlarımı söyle yıllardır donanımla ilgilenirim böyle bir şeyi ilk defa duydum![]()
yıllardır donanımla nasıl ilgilendin ona da şaşırdım bu arada. Mining virüsünden haberin yok sanırım. :/Arkadaşlarına çok çok selamlarımı söyle yıllardır donanımla ilgilenirim böyle bir şeyi ilk defa duydum![]()
Hdd den de bir problem olabilir win10 açılış sırasında hdd den tam randıman alamıyordur yada hdd den ömrünü tamamlamıştır ekran kartında sıkıntı olsaydı pc ye görüntü hiç vermez yada ekran parlak siyah olarak gözükür ana windows ekranını hiç açmazdı ancak sende 5-6 denene ekranın kendine geldiğini söylüyorsun sorun ya hdd ne baktırmanı tavsiye ederimReis kasayı açıyorum ekran geliyor ama oturum açma kısmına geldinde orası siyah ekran olarak geliyor monitörün açma kapama tuşuna bastım zaman geliyor sonra tekrar gidiyor bunu 6 7 kere tekrarladığım zaman ekran kendine geliyor