Reis bende sorun yaşamaya başladım ekran kartın da kasa açılıyor ekran da geliyor ama tam gelmiyor 3 4 dk sonra geliyorEkran kartını yakmadığin sürece ekran kartı ölmez dostum
Ama başka yerlerden indirilen hilelerde mining programları oluyor ve sen bu hileleri indirdiğinde arka planda ekran kartının ömrünü yiyip bitiyor cpu yu da yüksek kullanıyor
Demekki tam ilgilenememişsin reis nsnsndArkadaşlarına çok çok selamlarımı söyle yıllardır donanımla ilgilenirim böyle bir şeyi ilk defa duydum![]()
ekran kartının ölme sebeplerinden birisi virüstür veya explorer exe nin çökmesiEkran kartını yakmadığin sürece ekran kartı ölmez dostum
Ama başka yerlerden indirilen hilelerde mining programları oluyor ve sen bu hileleri indirdiğinde arka planda ekran kartının ömrünü yiyip bitiyor cpu yu da yüksek kullanıyor
Dostum hdd kullanıyorsun sanırsam hdd kullandığın için pc yavaş acıkıyordurReis bende sorun yaşamaya başladım ekran kartın da kasa açılıyor ekran da geliyor ama tam gelmiyor 3 4 dk sonra geliyor
Ekran kartını mining virüsleri bitirir farklı virüsler ise ekran kartı programlarını ve sürümlerini bozarak pc ye mavi ekran verdirirekran kartının ölme sebeplerinden birisi virüstür veya explorer exe nin çökmesi
Dostum hdd kullanıyorsun sanırsam hdd kullandığın için pc yavaş acıkıyordur
Pc de ssd var mı peki ?
Pc ilk açılırken siyah ekran şeklinde açılıp daha sonra mı kendine geliyor dostum ?
Post automatically merged:
Ekran kartını mining virüsleri bitirir farklı virüsler ise ekran kartı programlarını ve sürümlerini bozarak pc ye mavi ekran verdirir
explorer exe de gelecek olursakta
explorer exe masaüstü ile ilgili arka plan da çalışan bir sistem uygulamasıdır
Görev yöneticisinden explorer exe programına görevi sonlandır dedigin de masaüstü kaybolur
Açmak içinde tekrardan explorer exe yazıp çalıştırman gerekli uzun lafın kısası explorer exe durumu ekran kartı ile ilgili değil sistemle ilgilidir.
Reis kasayı açıyorum ekran geliyor ama oturum açma kısmına geldinde orası siyah ekran olarak geliyor monitörün açma kapama tuşuna bastım zaman geliyor sonra tekrar gidiyor bunu 6 7 kere tekrarladığım zaman ekran kendine geliyor