Evet. Bizzat Bios'den detaylara baktım ayarlarında sıkıntı yok overclock vb. bir şey yok.Bios ayarlarına baktın mı?
Gaming X maksimum 66 derece oluyor.Gaming X daha çok ısınıyor olabilir
Bunu düşündüm Linus Tech Tips'in bahsettiklerini dinledim ve okudum fakat MSI soğutma konusunda herkesi ezip geçiyor.Tasarımlarıyla ilgili olabilir. Gaming X'in tasarımı ısıyı yeterince iyi dağıtamıyorsa daha düşük fps almasına sebebiyet verebilir.
Gaming X maksimum 66 oluyor.mantıken gaming x in daha performanslı olması gerekiyor. Sıcaklık değerlerine baktın mı ? Isındığından daha az fps veriyor olması muhtemel
ventusda ısınma sorunu var.Arkadaşlar ısıdan bahsetmişsiniz Red Dead Redemption 2 gibi zorlayan oyunda test yaptım ve Gaming X maksimum 66 dereceyi görürken Ventus 71'di
İyi de konumuzla ne alakası var bunun. Mesaj kasmak için mesaj atıyosunuz. Isısı yüksek olsa bile Gaming X'den daha performanslı?ventusda ısınma sorunu var.
İyi de, bak yazdığımı iyi oku. Ventus 71 Derece ile 20 fps yüksek alıyor. Gaming X ise 66 derece?bencede kesinlikle ısınmadan dolayı
İkisi de MSImsidan şaşmıcan bro.
Zaten bu kartları kullanmıyorum. Elimde yaklaşık olarak 8-15 arası ekran kartı var hepsini test ediyorum. Sorun çıkaranları buraya yazıyorum ki problemi çözmek veya size satın almanız konusunda tercih kolaylığı sağlamak için.GTX MODELLERİNİ KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM EN İYİSİ AMD RX MODELİ BEN KULLANIYORUM YILLARDIR AMA SİZİN TERCİHİNİZ
Konuyu bir daha okuyun.gamıng x yi bi ekran kartı sıcak olması çok düşük ihtimal
kankam bende var çünkü konuyla alakası var.Tavsiye ediyorumKonuyu bir daha okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?