- Konuyu başlatan
in love with AMD
Seçkin Üye
Konuda sıcaklık sorunu belirtmedim. FPS sorunu belirttim ve sıcak olan ekran kartı daha performanslı?kankam bende var çünkü konuyla alakası var.Tavsiye ediyorum
Konuda sıcaklık sorunu belirtmedim. FPS sorunu belirttim ve sıcak olan ekran kartı daha performanslı?kankam bende var çünkü konuyla alakası var.Tavsiye ediyorum
Kankam ben o ekren kartını kullanıyorum ben ısı olarak sana tavsiye vermiştim hangisini alacaksan şimdiden hayırlı olsun sanaKonuda sıcaklık sorunu belirtmedim. FPS sorunu belirttim ve sıcak olan ekran kartı daha performanslı?
Arkadaşım, konuyu bu yüzden oku demiştim. İkisi de var bendeKankam ben o ekren kartını kullanıyorum ben ısı olarak sana tavsiye vermiştim hangisini alacaksan şimdiden hayırlı olsun sana![]()
Dostum adı üstünde ventusda oc ayarlarını oyunda iken kendi optimizasyon sağladığı için pc mhz hızını oyunun grafik performansına göre ayarladığı için çok yüksek ısıya ulaşıyor ekran kartı ayarlarından kendine özelArkadaşlar ısıdan bahsetmişsiniz Red Dead Redemption 2 gibi zorlayan oyunda test yaptım ve Gaming X maksimum 66 dereceyi görürken Ventus 71'di