Görselli anlatım için teşekkürler
Aklıma takılan bir soru var burda önerdiğiniz bir termal macun markası var mı acaba ?
Mercimek tanesi kadar olacak kredi kartı gibi bir kartla a4 kağıdı inceliginde 0.5 kalınlığnında üzerine sürcen bilmeyen yoğurt gibi döker üzerine bilmeyen uzman bir kisiye yaptırsınmacunu ne fazla nede az sür bide bilmiyorsan bilgisayarcıya götür o sürsün fiyatı 10 tl , 5tl arası
aynen bende öyle düşünüyorum eğer fazla ısınıyorsa powerede bakın fan yanmış olabilirMercimek tanesi kadar olacak kredi kartı gibi bir kartla a4 kağıdı inceliginde 0.5 kalınlığında üzerine sürcen bilmeyen yoğurt gibi döker üzerine bilmeyen uzman bir kisiye yaptırsın
Fan kolay kolay yanmaz yüksek voltaj yada dalgalı akım görmedikçeaynen bende öyle düşünüyorum eğer fazla ısınıyorsa powerede bakın fan yanmış olabilir
bende dalgalı akım olduğu için yandıFan kolay kolay yanmaz yüksek voltaj yada dalgalı akım görmedikçe
Güc kaynagın ne?bende dalgalı akım olduğu için yandı
onu attım yenisini aldım zaten elektrik dalgalı akım oluncada gitmiyorGüc kaynagın ne?
Elektrik gitmesi yada bi an da güç kesilmesin dende olur mesela ekran kartın 70 derece civarında ise pc yi kapattıgin zaman birden güç düşecegi icin ekran kartını yakabilir tabi ekran kartın saglam birşey ise oyüzden ekran kartını 45 derece gibi bir dereceye düştüğünde pc yi kapatmanı öneririm bu benim önerimdir ekran kartının sağlığı icin...
Pc yüksek akımda hdd 7200 rpm de çalıştıgı icin onada zarar verirGüc kaynagın ne?
Elektrik gitmesi yada bi an da güç kesilmesin dende olur mesela ekran kartın 70 derece civarında ise pc yi kapattıgin zaman birden güç düşecegi icin ekran kartını yakabilir tabi ekran kartın saglam birşey ise oyüzden ekran kartını 45 derece gibi bir dereceye düştüğünde pc yi kapatmanı öneririm bu benim önerimdir ekran kartının sağlığı icin...
Pc nin bağlı oldugu prizde topraklama olması sart yoksa bir güc düşmesinde pc yi eline alırsınonu attım yenisini aldım zaten elektrik dalgalı akım oluncada gitmiyor
nasıl topraklı priz olduğunu anlayacam pekiPc yüksek akımda hdd 7200 rpm de çalıştıgı icin onada zarar verir
Pc nin bağlı oldugu prizde topraklama olması sart yoksa bir güc düşmesinde pc yi eline alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?