Onaylı Üye
bilgisayar laptop değil ve götüremem annem kızarBilgisayarciya gotur , uzaktan konusmakla olmaz bence
Sadece laptop bilgisayarciya goturulmuyor kasayi gotureceksin monutorle beraber herseyi degil sadece kasa kabloda goturme icindeki parcalarda sikinti varsa veyahut baska birsey varsa soylerlerbilgisayar laptop değil ve götüremem annem kızar
donanım arşivi diye bi kanal var youtubede çok güzel fiyat performans pc topluyor adam bi bakabilirsinBurda bilgisiyardan anlayan varsa 3000-4000 tl arasi masaustu bir pc onerebilirmisiniz monitorlu ve oyun bilgisayari
Bnin ki laptop bendede oyun oynarken arada sırada bilgisayarınız bir sorun la karşılışdı sorunu çözene kadar bilgisayarınızı kapatmayınız diye bir şey yazıyorbilgisayar laptop değil ve götüremem annem kızar
Sorunun %85 ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor dostum.Güncelleme yap.Güncel ise kaldır en son ki sürümü tekrardan kurmayı dene.Bnin ki laptop bendede oyun oynarken arada sırada bilgisayarınız bir sorun la karşılışdı sorunu çözene kadar bilgisayarınızı kapatmayınız diye bir şey yazıyor
benim dayım var bilgisayarcı ona sordum bilmiyorum dedi ekran kartı olabilir dedi driverleri filan kontrol et dediDonanımsal olduğunu düşünmüyorum fiziki bir problem var gibi hissettim nedense yakın çevrende anlayan birisi varsa gelip bakmalı yakından
windows 10 proHangi windows sürümünü kullanıyorsunuz ?
eywdonanım arşivi diye bi kanal var youtubede çok güzel fiyat performans pc topluyor adam bi bakabilirsin
Madem ekran kartı sürücünüz güncel bir de İntel sürücünüzü de güncelleyin.windows 10 pro
yazdıklarımı iyi oku annem kızıyor gönderememekran kartı çiplerinde sorun olabilir. Ekran kartını bilgisayarcıya götürüp dene
benim pc de intelle alakalı hiç bir şey yok işlemci amd ekran kartı nvidia anakart amdMadem ekran kartı sürücünüz güncel bir de İntel sürücünüzü de güncelleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?