ekran kartı veya pc den anlayan bir arkadaş bakabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ets 2 veya csgo oynarken 1-2 saat arayla yeşil renkli kutucuklar ekranı kaplıyor çarpraz şekilde sonra pc mavi ekran hatası veriyor bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyor ve bunu sıkça diyor ya Video_Schedular_internal_Error hatası veriyor yada Paged_İn_NonPaged_Area hatası veriyor nonpaged hatası verince pc nin şalterinden açıp kapatınca düzeliyor video schedular hatasını verince pc kendisini kapatıp açıyo düzeliyo bunun ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum ekran kartını 5 yıldır kullanıyorum geforce gtx 650 ti boost 2 gb geforce experience uygulamasını kullanıyorum habire taratıyorum güncelleme gelmişmi ekran kartı driverine diye ama yok güncelleme filan yok sorunu nedir açıklayabilecek bir kahraman varmıdır? bu hata rules of survival veya düşük bütçeli oyunlarda olmuyor ama pc de fortnite var oyun full destansı grafikte 60 fps bilgisayar gayet hızlı 12 gb ram var

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aşırı ısınmaktan oluyor Biryerden sonra aşırı hızlı ısınır sonra bozulur onu pc getirmenlazım bende yaşadım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Burda bilgisiyardan anlayan varsa 3000-4000 tl arasi masaustu bir pc onerebilirmisiniz monitorlu ve oyun bilgisayari

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bnin ki laptop bendede oyun oynarken arada sırada bilgisayarınız bir sorun la karşılışdı sorunu çözene kadar bilgisayarınızı kapatmayınız diye bir şey yazıyor
Sorunun %85 ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor dostum.Güncelleme yap.Güncel ise kaldır en son ki sürümü tekrardan kurmayı dene.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bu arada driverların hepsi güncel bende driveri kaldırıp tekrar deniyecem bu arada epic games launcher yani fortnite yi çalıştıran launcheri arkada çalıştırıp oyun oynarken 2 dk geçmeden aynı hatayı veriyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...