Çözüldü Ekran kartım görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim pc me takılı olan ekran kartı rx550 dün format a götürdüm pc yi pc yi açtığımda adam win10 dediğim halde win8.1 yüklemiş
rx550 ekran kartı driverlarınıda yüklüyemedim internette bulamadım ayriyetten de ekran kartımı okumuyor başka bir ekran kartı yazıyor dxdiag da
ne yapmam gerekiyor (monitör 75hz olmasına rağmen 64hz den başka bir ayar yok bir de)

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    3.9 KB · Görüntüleme: 137
Çözüm
ARKADASLAR başı boş yorumlar var ekran kartı takilimi degilmi takılı olmasa görüntü alamaz diyelim ki kabloyu onboard çıkışına taktı da görüntü aldı yine ekran kartı takiliysa görüntü vermez digelim ki ekran kartı yuvasında değil yine görüntü vermez daha yazar da yazarım sizin yorumlariniza bakarak şuan da anlatımda sadece driver yüklü değil olduğu anlaşılıyor muhtemelen yüklediği driver da kendi driver i degil başka sitelerden indirdiği için yükler görünür ama driver yüklenmez orginaln driver i kendi sitesinden indirebilirsiniz onu da anlatmamı isterseniz anlatayim
We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
indirip kurup tekrar dene driver olmadıgından görmüyor olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windows 10 yüklüycem win8 e uyumlu driver yok yüklüyüp öyle deniyeceğim belki böyle çözülür

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kasada ekran kartı var mı bak, varsa ve modelini biliyorsan driver yüklemeyi dene. Yine olmassa windows 10 baştan kur.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sürücüsü yüklü değil ondan görünmüyor eğer kartınızın sürücüsünü doğru şekilde indirip kurarsanız sorun çözülür kendi sitesin den indirmeye özen gösteriniz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kardeşim bu adam senin ekran kartı değişmemişmi kasanı açıp bir bak istersen birde driver tekrar yüklesne

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1- Ekran kartın yuvaya tam oturmamıştır.
2- Format sonrasında windows 10 yüklerken kendisi otomatik driver yüklemesi yapar ancak 8.1 de yapmaz büyük ihtimal driver dan kaynaklı
3- Bütün driver'lar yüklü ise anakart da başka bir ekran kartı slotu varsa oraya takıp tekrar dene.

Gösterdiği şey temel görüntü bağdaştırıcısı, windows'un kendi yaptığı bir yazılımdır ve ekran kartınızın driver ı yüklü olmadığı zaman veya görmediği zaman bu yazılım devreye girer. Oyun vs. oynayamazsınız sadece çalışmasını sağlar. Ayrıca öneri olarak windows 10 iso dosyası indir ve rufus yardımı ile bir flash a yazdır, format işlemi çok basit bir işlemdir toplam 15 dakika ya sürüyor ya sürmüyor youtube yardımı ile öğrenebilirsin bilgisayarını boşuna başkasına emanet etme hem kendin yapmış olursun hemde bilgisayarın için güvenli olur.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
driver pack yükle driver tarat eğer sorunun düzelmez ise büyük ihtimalle yuvasına tam oturmamıştır. söküp takmayı dene.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aygıt bagdastırıcının ekran kartına takıldıgından emın olm
format atmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...