Evet fakat oradan da hata alıyorum yazılım yüklenmedi diyeamd software : adrenalin mi kullanıyorsun
Evet fakat oradan da hata alıyorum yazılım yüklenmedi diye
sorunu düzeltin mi yutup da düzgün anlatan birini bulamadımArkadaşlar Ekran Kartım RX 570 4GB Resmini Koyduğum Hatayı Veriyor Aygıt Yöneticisinde Yanında Ünlem Çıkıyor Bu Aygıt Durduruldu Kod 43 Diyor
Sorun Algılandı olarak gösteriyor amd software ise kartınıza yazılım yüklenmedi diyor yardım edermisiniz
Deneyeceğim Teşekkür EderimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden indirin dosyayı açın bulundu bulundu diyor hepsine bulundu diyip yeniden yüklendi demesi lazım sonra pcyi yeniden başlat yapın düzelmesi lazım bende red devil rx570 vardı bu hatayı aldığımda bu çözümü uyguladım sorun kalmamıştı
bilgisayar açılırken fanlar son hızda çalıstı kapandı tekrar açıldı ama hala amd software : adrenalin ile hat alıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden indirin dosyayı açın bulundu bulundu diyor hepsine bulundu diyip yeniden yüklendi demesi lazım sonra pcyi yeniden başlat yapın düzelmesi lazım bende red devil rx570 vardı bu hatayı aldığımda bu çözümü uyguladım sorun kalmamıştı
hocam dmden yazayım size mesaj kasmak gibi olmasınDeneyeceğim Teşekkür Ederim
Post automatically merged:
bilgisayar açılırken fanlar son hızda çalıstı kapandı tekrar açıldı ama hala amd software : adrenalin ile hat alıyorum
Tabiki hemen bakıyorumhocam dmden yazayım size mesaj kasmak gibi olmasın
sorunu düzeltin mi yutup da düzgün anlatan birini bulamadım
Arkadaşın dediğini yaparsan belki düzeltebilirsin benimki düzeldiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bu hata pixel saat hatası hatası amd nvidia arada böyle oluyo çözüm aracı yüklerseniz drıverları düzelticektirHocam aynı sorun bendede vardı 2 ay önce bilgisayarciya götürdüm ram çalındı
RX 570 8 gb kullanıyorum bende aynı hatayı aldım çözememiştim formatladım çözüldü .Arkadaşlar Ekran Kartım RX 570 4GB Resmini Koyduğum Hatayı Veriyor Aygıt Yöneticisinde Yanında Ünlem Çıkıyor Bu Aygıt Durduruldu Kod 43 Diyor
Sorun Algılandı olarak gösteriyor amd software ise kartınıza yazılım yüklenmedi diyor yardım edermisiniz
çözümü bulduysan banada iletir misin özelden rica ediyorum ihtiyacım varhocam dmden yazayım size mesaj kasmak gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?