Nvidia Ekran Kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
940mx ekran kartı driver yükledim ancak kurduktan sonra yenide başlat kısmından sonra tekrar pc açıldığında tekrar kurmayı istiyor tekrar ( 3,4) defa kurdum başlattım kurmuyor sürekli kuruldu diyip yeniden başlat diyor ek olarak aygıt yöneticisinden kod 43 hatası veriyor (kod43: windows tarafından engellenmiş) olarak sarı ünlemli hata veriyor. Yardımcı olabilecek insanlar lütfen bilgi verebilir mi ?

ek: bütün driverlar yüklü sürücüler güncel.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
DDU DRİVER UNİNSTALLER programi ile sürücü temiz bir şekilde kaldır (güvenli modda başlatma geketirir ) daha sonra wındows update yap sürücüyü otomatik olarak kuracaktır

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
programınına ek olarak
ile Kayıt Defteri sorunlarını da bir kaç defa tarayarak düzeltmeye dikkat et. Bazen orada da sorunlar olabiliyor. Windows Update kapalı yahut çok uzun bir kuyruk söz konusu ise El ile yüklemek daha iyi olacaktır senin için. Sürücüyü bulmak için ise bence
daha yardımcı olacaktır. Sonucu bizlerle de paylaşır isen daha farklı yöntemleri de paylaşırız. İyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
programınına ek olarak
ile Kayıt Defteri sorunlarını da bir kaç defa tarayarak düzeltmeye dikkat et. Bazen orada da sorunlar olabiliyor. Windows Update kapalı yahut çok uzun bir kuyruk söz konusu ise El ile yüklemek daha iyi olacaktır senin için. Sürücüyü bulmak için ise bence
daha yardımcı olacaktır. Sonucu bizlerle de paylaşır isen daha farklı yöntemleri de paylaşırız. İyi forumlar
Cclenar windows 10 kayıt defterini bozuyor. O yüzden microsoft bile önermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...