Ekran kartım ısınıyor sonra pc kapanıyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Termal macunu değiştir, ekran kartının ana karta giren soketi alkol ile temizle tak dene bakalım

Üye
7 HİZMET YILI
Temizle bide macunu tazele canavar gibi olur format at üstüne

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ekran kartım ısınıyor sonrada bilgisayar kapanıyor yardım edin bilgisi olmayan yazmasın lütfen ekran kartı bilgileri aşağıda yazıyor
Ekran kartının canını temizle.yada fan yeterli çalışmıyor olablir.ek fan ekle kartın uzerine

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Power Supply gücün yetmiyor %100 eminim yeni psu al 450watt ideal 1050ti falan için yeterli 6gb ekran kartına kadar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Termal macununu değiştir kardeşim bilgisayarın rahatlayacaktır ve kapanma sorunun çözülecektir ve mumkunse bır sogutucu al

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu konuda benim de başıma gelenleri paylaşayım şöyleki; bende bilgisayara normal girer haber falan izlerdim videolara bakardım ondan sonra oyuna geçerdim birden ekran giderdi ama kasa çalışırdı sorun kabloymuş meğersem

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ekran kartım ısınıyor sonrada bilgisayar kapanıyor yardım edin bilgisi olmayan yazmasın lütfen ekran kartı bilgileri aşağıda yazıyor

10 Yıllık Ekran kartı kullanıyorsun bence bir temizlet ya da değiştir. Eğerçok önemli şeyler yaparken su dök benim 2018 de aldığım laptobum ısınınca yapıyordum soğuyordu

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ekran kartın eski ise termal macunu ve temizliğini yaparsan geçeceğini söyleyebilirim

PAŞA ™
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bakıma götüreceksin ekran kartındaki işlemciyi ısıtıyorlar sorun ortadan kalkıyor işlemci ısınmadığı icin sorun veriyor :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ekran kartının fan ayarlarını kendın optımıze edebılıyorsan radeon software gıbı mesala ordan % 70 uzerı fan hızına cıkarmayı deneyebılırsın

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu tarz işlermler senin yapabilcegin işler deyil dostum ekran kartı hassastır bilgisayarcıya götürmen icin senin icin daha iyi olucaktır ses geliyor diyorsun hem sağlam mal bozmanı tavsiye etmem

MXXN
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Must turn on the fan, insert video card or turn on the air conditioner to keep the temperature in the cold room.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ısınması normal ama değeri üstünde ısınması bence anormal bir durum fanlar yeterince soğutmuyordur bir bak derim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ekran kartını bi tamirciye götüre derim termal macunu değiştirsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...