Ekran kartım yanmış mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
önce çıakrtıp bi tak eyer devam ediyorsa bi bilgisayarcıya göster

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I think this can all be due to energy consumption. Check in computer settings

Üye
10 HİZMET YILI
Aynı olay yakın zamanda başıma geldi tamir için verdiğimizde chipset'in bozulduğunu söylediler eğer istersen reballing diye bir olay ile yapıyorlar fakat bir kaç ay sonra tekrar aynı sorun ile karşılaşıyorsun. Ben yeni ekran kartı aldım sana tavsiyem yeni bir ekran kartı almak yönündedir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kankacım o kesinlikle ram ile alakalı bi bak 2 adet ramın varsa büyük ihtimal ile 1 ri bozulmuştur

✅❤Her oyun bir gün hileyi tadacaktır❤✅
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba, Arkadaşlar

Bayadır film izlerken pc bir anda kendini kapatıyor du dünde film izlerken bi anda kapanıp tekrar açıldı, anakartın ekran kartından görüntü aldığımda herhangi bir sorun yok

ekran kartı sanırım yanık , veya geçen oyun oynarken herhangi bir zarar görmedi reset atmadı , fakat film açıp izleyince hemen kapatıyor 10 - 15 dakika izledikten sonra

dün akşam bende amd nin bi catalssyt control center uygulamasını yükleyip fan ayarını güçlendirmeyi denedim , güçlendirme yaparken bir anda görüntü kitlendi ve bilgisayar ekran kartını görmeeye başladı
acaba ekran kartım komple yandımı
kardeşim yanmışda olabilir veya macunu bitmiş olabilir bi baktır sen

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba, Arkadaşlar

Bayadır film izlerken pc bir anda kendini kapatıyor du dünde film izlerken bi anda kapanıp tekrar açıldı, anakartın ekran kartından görüntü aldığımda herhangi bir sorun yok

ekran kartı sanırım yanık , veya geçen oyun oynarken herhangi bir zarar görmedi reset atmadı , fakat film açıp izleyince hemen kapatıyor 10 - 15 dakika izledikten sonra

dün akşam bende amd nin bi catalssyt control center uygulamasını yükleyip fan ayarını güçlendirmeyi denedim , güçlendirme yaparken bir anda görüntü kitlendi ve bilgisayar ekran kartını görmeeye başladı
acaba ekran kartım komple yandımı
Öncelikle tüm tarayıcılarda mı yapıyor başka bi tarayıcıda deneyebilir misin? Sorun genelde yazılımsal oluyor. Umalım senin sorununda öyledir.
Şimdi öncelikle dostum ekran kartını yakmak bayağı zor bir iştir. Yandığında hiçbir şekilde görüntü vermez veya çalışmaz. Fakat başına gelen şeyler gidici olduğuna dair bi işaret olabilir. Öncelikle gerekli bilgin var ise ekran kartını dikkatli bir şekilde elektriğini keserek sistemden ayır. Eğer cidden bir erime veya yanık kokusu varsa geçmiş olsun. Yoksa biraz bekle ve sisteme tekrardan tak, Sorun çözülmez ise tüm driverleri güncelle ve temiz bir kurulum yaparak tekrar dene. Basit bir işlem fakat yeterince bilgin yoksa ve kendine güvenmiyorsan bi bilgisayarcıya götürmen senin için daha iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ekran Kartını Çıkar Tak Olmazsa Bilgisayarcıya Götür Kolay Gelsin

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk chip set gitmiştir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence bunların hepsi enerji tüketiminden kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayar ayarlarını kontrol edin :thugbear:

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yanmamışsada kurcalama bence bilen biyere götür hassas cihaz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kankam güç kaynağını acil daha yüksek watt lı bir güç kaynağı ile değiştir. Çünkü ara sıra ekran kartı yük altındayken aldığı güç yetmez ise bilgisayara reset atar, bu olay sen film izlerken yani video decoding yaparken de başına gelebilir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
biglisayarın birden kapanması işlemciyle alakalı bence ben öyle bişey yaşadım aynı senin durumki gibi . işlemci çok fazla ısındığı için böyle oluyor ve bilgisyar kendini kapatıyor yanmamak için. bence bi kasadaki donanımları ekran kartıydı işlemciydi ramdi çıkar kasanı iyi bi temizle termal macunu filan sür. ondan sonra tekrar dene. umarum sorunun çözülür dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...