RADEON RX 570 SERİES ekran kartım ilk baştaki fanı durduk yere çalışıyor kendiliğinden arada bi duruyor sonra tekrar çalışıyor hiç bir oyun oynamama rağmen
RADEON RX 570 SERİES ekran kartım ilk baştaki fanı durduk yere çalışıyor kendiliğinden arada bi duruyor sonra tekrar çalışıyor hiç bir oyun oynamama rağmen
Bunun 1den fazla nedeni olabilir
1- Fan arızalanmış olabilir benim eski ekran kartımda fanlar arızalanmıştı dönmüyordu arada bir dönüyordu elimle döndürerek çalıştırdığım günlere kadar kullanmaya devam ettim sonrasında yeni fan alarak düzeltmiştim
2- ekran kartının sürücülerini güncellemeyi deniyebilirsin
3- arkadaşın dediği gibi sıcaklık değerleri
Bunun 1den fazla nedeni olabilir
1- Fan arızalanmış olabilir benim eski ekran kartımda fanlar arızalanmıştı dönmüyordu arada bir dönüyordu elimle döndürerek çalıştırdığım günlere kadar kullanmaya devam ettim sonrasında yeni fan alarak düzeltmiştim
2- ekran kartının sürücülerini güncellemeyi deniyebilirsin
3- arkadaşın dediği gibi sıcaklık değerleri
Oyun oynadığımda gayet ikiside sağlıklı çalışıyor fakat oyun oynamazken 60 derecenin aşağısında gelince bir fani kendi kendine çalışıp hızlanıp duruyor
amd ekran kartını ddu programı ile sil yükle ardından amd sitesinden sana uygun driveri tekrar indir kur sorun devam ediyorsa bios ayarlarını sıfırlamayı dene
nedemek dostum bizde bu yüce sitenin bir üyesiyiz birbirimize yardımcı olmalıyız atalarımız nedemiş bilirmisin???
düşmanımın düşmanı dostumdur bu yüzden yardımlaşın