Ekran kartları ve bilgisayarlar hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrehan in void
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu açmamın sebebi ekran kartları ve bilgisayarlar hakkında bilgi edinmek için açtım laptopumu satıp kasalı bi bilgisayar alıcam 5000 veya duruma ve bilgisayarın özelliklerine parçalarına göre ekleyip azaltabilirim bütçeyi max 7000TL ye kadar bilgisayar bakıyorum 2. el almayı düşünüyorum malum fiyatları biliyorsunuzdur fakat insanlar satarken çok uygun fiyatlara 1050 1060ti satıyor bilmiyorum özelliklerini ne kadar iyidir kötüdür bu ekran kartlarının sıralaması olan varmı iyiliğine performansına göre yani sıralaması olan bi konu veye site varsa bilgilendirirmisiniz teşekkürler şimdiden iyi forumlar arkadaşlar:)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

SEÇİLDİ

SEÇİLDİ

SEÇİLDİ

SEÇİLDİ

SEÇİLDİ

SEÇİLDİ

Az daha para koyup bunu alabilirsin şuanlık
Eskiden 10bin tl 2080tl pc topluyoduk şimdi zor

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kardeşim şöyle yardımcı olayım sana bir sayfa var d*nanım ars*v diye istersen oraya bak uygun fiyatta hep bilgisayar paylaşıyorlar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu zaman da pc toplamak cok zor dolar kuru malum 2.el temiz ürünler daha iyi olur bence

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dolar kurundan dolayı malesef GTX serilerine yine bir geri dönüş yapmamız gerçekten üzücü bir durum. Umarım bütçeni biraz daha zorlayarak RTX serisi bir ekran kartı almanı öneririm.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam bu işleri iyi yapan bazı forum siteleri var orda araştırabilirsin. O da olmadıysa bu forum sitelerinin youtube kanalları var orda detaylı anlatıyorlar. İnşallah dilediğin sistemli bi pc alabilirsin...

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2. el almanı önermem çünkü belli olmaz yarın birgün bozulabilir

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu zaman da pc toplamak cok zor hemde alabileceğin bilgiseyar daha kötü olur Gefor now'ı dene dolar düşünce almanı tavsiye ederim

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu açmamın sebebi ekran kartları ve bilgisayarlar hakkında bilgi edinmek için açtım laptopumu satıp kasalı bi bilgisayar alıcam 5000 veya duruma ve bilgisayarın özelliklerine parçalarına göre ekleyip azaltabilirim bütçeyi max 7000TL ye kadar bilgisayar bakıyorum 2. el almayı düşünüyorum malum fiyatları biliyorsunuzdur fakat insanlar satarken çok uygun fiyatlara 1050 1060ti satıyor bilmiyorum özelliklerini ne kadar iyidir kötüdür bu ekran kartlarının sıralaması olan varmı iyiliğine performansına göre yani sıralaması olan bi konu veye site varsa bilgilendirirmisiniz teşekkürler şimdiden iyi forumlar arkadaşlar:)
https://memoryhackers.org/konular/ekran-kartlari-ve-bilgisayarlar-hakkinda-bilgi.222589/post-4010192

Shinigami
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Grafik kartlarıyla ilgili sorun şu ki, kalite arttıkça çok hızlı bir şekilde pahalılaşıyorlar, bence bunlara ne kadar bütçe ayırmak istediğinize dair bir fikriniz olmalı, o yüzden şuna bir göz atın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2.el alman çok doğru olmaz, özellikle piyasada böyle mining dönüyorken. İşin zor umarım senin için indirime girer biraz ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dediğin gibi ekonomi kötü ama 2. el alırken de dikkat etmen gerekiyor bazıları bitcoin mining yaptığı donanımları da az kullanılmış sadece oyun için topladım falan filan muhabbeti olabiliyor bu konuda deneyimli bir arkadaşın varsa onunla birlikt inceleyerek almanda fayda var

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dolar yükseldikçe artık herhangi bir şey almak daha da zorlaşıyor

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum grafik kartı sıralamasını buradan inceleyebilirsin

bulabilirsen temiz 1060 bulmaya çalış veya hazır sistem satılan yerlerden almaya bak gün bekleme günü değil yarına zam geliyor aldın aldın

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
1050 ti yerine ikinci elden 1650 bakmanı daha cok tavsiye ederim.

Emrehan in void
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
tamamdır arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler bakıyorum şuanda hemen almıyacam fiyatlar gerçekten tavan yapmış bekliyecem bi müddet takipteyim ara ara haber ederim sizlere şuanlık piyasa çok ölü gibi duruyor maalesef

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ekran kartı 1660 tti oc alsan güzel olabilir

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
2. el bi 1060 yeterli diye düşünüyorum ama 2. el alırken cok dikkt etmen gerekiyor ve güveniliyor bi yerden almaya calıs cok fazla maden yapan var cok arkadasıma denk geldi ömrünü nerdeyse bitirmiş 2. el diye satılan parçalar

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu zaman da pc toplamak cok zor hemde alabileceğin bilgiseyar daha kötü olur Gefor now'ı dene dolar düşünce almanı tavsiye ederim
Dostum ben denedim. Ve gerçekten çöp, rezalet. 100mbps internet ile kendi bilgisayarımdan aldığım performansın yarısını geforce dan alamadım. Türkiye sunucuları rezalet durumda. Sürekli paket kaybı yaşıyorum. Görüntü çamur gibi, donmalar, takılmalar hepsi havada uçuşuyor.
Post automatically merged:

Dostum 2. Ele yöneliceksen alacağın sistemi canlı canlı deneyerek, test ederek al ve mümkünse kutuları ve faturaları mevcut bir sistem almaya çalış. 7k ya bile artık 2. El sistem bulmak zor. Artık herkes ekran kartını ayrı kasayı ayrı satıyor uyanıklar.

Emrehan in void
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
2. el bi 1060 yeterli diye düşünüyorum ama 2. el alırken cok dikkt etmen gerekiyor ve güveniliyor bi yerden almaya calıs cok fazla maden yapan var cok arkadasıma denk geldi ömrünü nerdeyse bitirmiş 2. el diye satılan parçalar
peki birşey sorabilirimiyim 1070 mi daha iyi 1660 super mi yoksa 1060 mı sıralaması nasıl yani 1070>1660süper>1060 diyemi gidiyor

Dostum ben denedim. Ve gerçekten çöp, rezalet. 100mbps internet ile kendi bilgisayarımdan aldığım performansın yarısını geforce dan alamadım. Türkiye sunucuları rezalet durumda. Sürekli paket kaybı yaşıyorum. Görüntü çamur gibi, donmalar, takılmalar hepsi havada uçuşuyor.

Dostum 2. Ele yöneliceksen alacağın sistemi canlı canlı deneyerek, test ederek al ve mümkünse kutuları ve faturaları mevcut bir sistem almaya çalış. 7k ya bile artık 2. El sistem bulmak zor. Artık herkes ekran kartını ayrı kasayı ayrı satıyor uyanıklar.
Teşekkürler 2. el alırsam zaten deneyerek almayı düşünüyorum aksi taktirde almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...