SSD den uzak durun. SSD kronik sorunlu Toshiba TR200 ün etiket değiştirmiş halidir. Almayın aldırmayın.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
SEÇİLDİ
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
Az daha para koyup bunu alabilirsin şuanlık
Eskiden 10bin tl 2080tl pc topluyoduk şimdi zor
o internette gördüğün 1060ti li uygun sistemlere anakart ve ramleri eski nesil olan ikinci el piyasada kesinlikle sıfırı bulunmayan anakart ve işlemciler ile topluyorlar i5 veya i7 ibaresini gördüğünde haa iyi dedirtmek için aslında o işlemciden max 2011-2012 yıllarına ait hiç bir şekilde anakartta yükseltme veya işlemcide yeni nesile geçiş mümkün deildir ramlar ddr3 dür eski nesil yani sıfır almak varken kesinlikle o sistemleri önermem o sistemleri alırsan sırf ekran kartı için almış olacaksın ve hiçbir yükseltme yapamayacaksın sıfır sistem almanı tavsiye ediyorum bu yüzden apu sistem olsa bile en azından güncel olacak 7 bin tl bütçeyle sana güzel bi apu sistem önereceğimMerhaba arkadaşlar öncelikle konuyu açmamın sebebi ekran kartları ve bilgisayarlar hakkında bilgi edinmek için açtım laptopumu satıp kasalı bi bilgisayar alıcam 5000 veya duruma ve bilgisayarın özelliklerine parçalarına göre ekleyip azaltabilirim bütçeyi max 7000TL ye kadar bilgisayar bakıyorum 2. el almayı düşünüyorum malum fiyatları biliyorsunuzdur fakat insanlar satarken çok uygun fiyatlara 1050 1060ti satıyor bilmiyorum özelliklerini ne kadar iyidir kötüdür bu ekran kartlarının sıralaması olan varmı iyiliğine performansına göre yani sıralaması olan bi konu veye site varsa bilgilendirirmisiniz teşekkürler şimdiden iyi forumlar arkadaşlar![]()