https://memoryhackers.org/konular/ekran-kartlari-ve-bilgisayarlar-hakkinda-bilgi.222589/post-4010192Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu açmamın sebebi ekran kartları ve bilgisayarlar hakkında bilgi edinmek için açtım laptopumu satıp kasalı bi bilgisayar alıcam 5000 veya duruma ve bilgisayarın özelliklerine parçalarına göre ekleyip azaltabilirim bütçeyi max 7000TL ye kadar bilgisayar bakıyorum 2. el almayı düşünüyorum malum fiyatları biliyorsunuzdur fakat insanlar satarken çok uygun fiyatlara 1050 1060ti satıyor bilmiyorum özelliklerini ne kadar iyidir kötüdür bu ekran kartlarının sıralaması olan varmı iyiliğine performansına göre yani sıralaması olan bi konu veye site varsa bilgilendirirmisiniz teşekkürler şimdiden iyi forumlar arkadaşlar
Dostum ben denedim. Ve gerçekten çöp, rezalet. 100mbps internet ile kendi bilgisayarımdan aldığım performansın yarısını geforce dan alamadım. Türkiye sunucuları rezalet durumda. Sürekli paket kaybı yaşıyorum. Görüntü çamur gibi, donmalar, takılmalar hepsi havada uçuşuyor.bu zaman da pc toplamak cok zor hemde alabileceğin bilgiseyar daha kötü olur Gefor now'ı dene dolar düşünce almanı tavsiye ederim
peki birşey sorabilirimiyim 1070 mi daha iyi 1660 super mi yoksa 1060 mı sıralaması nasıl yani 1070>1660süper>1060 diyemi gidiyor2. el bi 1060 yeterli diye düşünüyorum ama 2. el alırken cok dikkt etmen gerekiyor ve güveniliyor bi yerden almaya calıs cok fazla maden yapan var cok arkadasıma denk geldi ömrünü nerdeyse bitirmiş 2. el diye satılan parçalar
Teşekkürler 2. el alırsam zaten deneyerek almayı düşünüyorum aksi taktirde almamDostum ben denedim. Ve gerçekten çöp, rezalet. 100mbps internet ile kendi bilgisayarımdan aldığım performansın yarısını geforce dan alamadım. Türkiye sunucuları rezalet durumda. Sürekli paket kaybı yaşıyorum. Görüntü çamur gibi, donmalar, takılmalar hepsi havada uçuşuyor.
Post automatically merged:
Dostum 2. Ele yöneliceksen alacağın sistemi canlı canlı deneyerek, test ederek al ve mümkünse kutuları ve faturaları mevcut bir sistem almaya çalış. 7k ya bile artık 2. El sistem bulmak zor. Artık herkes ekran kartını ayrı kasayı ayrı satıyor uyanıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?