Ekran parlaklığı kendi kendine değişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Ne yaptıysam olmadı anlamadım neden olduğunu da dün gece film izlerken gerçekleşti bu olay birden ekran parlıyor sonra en düşük oluyor parlaklığı %50 yapıyorum 2dk sonra kendi kendine sürekli değişiyor lütfen yardım edin :(

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
batarya şarj girişinde sorun olabilir. Gerçi değişiyor ve öyle kalıyor anladığım kadarıyla batarya girişinin bozuk olmadığını kanıtlıyor o zaman. İşletim sistemini yeni mi değiştirdin?

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ekranın kablolarını çıkartıp tekrar takabilirmisin kablodan kaynaklanabilir bendede öyle olmuştu

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
gece ayarımı ne felan var o olabilir tam hatırlamadım 2-3 ay önce çözmüştüm ama hatırlamıyorum

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Valla leptopu bilmem de genelde masaüstü bilgisayarda çok fazla oluyo

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ilginç normal monitor olsa gaming mod tarzı şeyler var onla alaklı dicemde laptopta olması garip

Monster kullanıcı ise, bunlar mümkün kılınıyor.

Sorun ekran kartından kaynaklanıyor olabilir driver güncellemesi yap birde batarya ilede çok fazla oynadıysan ondanda kaynaklanır batarya çok ısınırsa ekran kararmaya başlar fakat eğer bir kez inip sürekli değişiyorsa virüs olma ihtimali yüksektir tarama yapmalısın.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Monster kullanıcı ise, bunlar mümkün kılınıyor.

Sorun ekran kartından kaynaklanıyor olabilir driver güncellemesi yap birde batarya ilede çok fazla oynadıysan ondanda kaynaklanır batarya çok ısınırsa ekran kararmaya başlar fakat eğer bir kez inip sürekli değişiyorsa virüs olma ihtimali yüksektir tarama yapmalısın.
Driver güncelledim düzelmedi bugün açtığımda bir sıkıntı yoktu sıkıntı çıkar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...