Çözüldü Ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyunlarda çözünürlüğü düşürüyorum daha yüksek fps için sorun olmuyodu ama geçen kuzenim eline aldı sonra bişe oldu oyunun olduğu kısım küçük gözüküyor ve etrafı siyah oluyor. Nedenini ve çözümü bilen varsa yazsın boş yorum yapacaksanız gelmeyin
103768840_979170789186818_2448496776940488567_n.jpg
. Tamekran penceresiz modda sıkıntı çıkmıyor ama her oyunda yok.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunlarda çözünürlüğü düşürüyorum daha yüksek fps için sorun olmuyodu ama geçen kuzenim eline aldı sonra bişe oldu oyunun olduğu kısım küçük gözüküyor ve etrafı siyah oluyor. Nedenini ve çözümü bilen varsa yazsın boş yorum yapacaksanız gelmeyin. SS atamıyorum çünkü siyah kısımları almıyor ss e. Tamekran penceresiz modda sıkıntı çıkmıyor ama her oyunda yok.
bilgisayarın ekran cözünürlüğünü kontrol et önerilerdemi diye bi bak değilse önerilen yap olur oyunu tam ekrana al ayarları oyun ekran cözünürlüğünü yükselt
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyunlarda çözünürlüğü düşürüyorum daha yüksek fps için sorun olmuyodu ama geçen kuzenim eline aldı sonra bişe oldu oyunun olduğu kısım küçük gözüküyor ve etrafı siyah oluyor. Nedenini ve çözümü bilen varsa yazsın boş yorum yapacaksanız gelmeyin. SS atamıyorum çünkü siyah kısımları almıyor ss e. Tamekran penceresiz modda sıkıntı çıkmıyor ama her oyunda yok.
bilgisayarın ekran cözünürlüğünü kontrol et önerilerdemi diye bi bak değilse önerilen yap olur oyunu tam ekrana al ayarları oyun ekran cözünürlüğünü yükselt

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
nvidia denetim masasına gir masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla var tıkla ona orda ölçeklendirme var ölçeklendirme modu olarak en boy oranı seç orda oyunlar ve programlar tarafından belirlenen ölçeklendirme modunu geçersiz kıl seçeneğine tıkla ve sonra ayarları uygula

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Daha detaylı yardımcı olabilmemiz için telefon kamerasıyla kayıt alıp youtube sitesine upload eder misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hangi ekran kartını kullanıyorsun hocam? ve ekran kartının programı yüklümüdür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...