Ekrana Görüntü Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Daha 1 saat öncesinde bilgisayarım normal bir şekilde açıldı ve ekranı geldi fakat her gece apartmanda delinin birisi şalterleri indirip 10 dakika sonra kaldırdığı için bütün bios ayarlarım sıfırlanmıştı onu yapmak için biosa girdim. Bütün ayarlarımı klasik şekilde yapıp saati ve tarihi ayarlayıp f10 a basıp bilgisayara reset attım. Fakat bios ayarlarını yaptıktan sonra bilgisayar görüntü vermemeye başladı. Normalde bu sorun bilgisayarım oyunların ortasında çöktüğünde olur ve 1 2 reset ile düzelir fakat bunu hiçbir şekilde çözemedim. Yardımcı olabilirmisiniz? Birde bios pili aracılığıyla bios ayarlarını sıfırlasam düzelme ihtimali varmı?

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
knk bios piliyle bi dene olmazsa garantisi varsa garantiye yolla yoksa bilgisayarcıya götür kendin boşa uğraşma ekran ile ilgili bir sorun ya da sistemsel de olabilir

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bios pilini bi dene yapamazsan yetkiliye danış kendin yapmaya çalışma daha çok bozabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
akım koruyucu kullanmıyorsan psu korumalı degil ise büyük ihtimal ekran kartın yanmıstır

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ekran kartını çıkar biraz temizle dene
Ekran kartının monitörle olan bağlantısını sök tekrar tak
psun kaliteli değilse sertifikan yoksa ekran kartın yanmıştır git söyle parasını versin

Üye
5 HİZMET YILI
Bence direkt konuya hakim olan profesyonel birinden destek alman lazım ne olur ne olmaz yanlış bir şey yaptığında geri dönüşü zor olabilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum önce ekran kartı yerinden oynamış olabilir, ya da hdmi ya da vga girişinde problem olabilir, ikisinde kontrol ettin mi ? biosu sıfırlarsan düzelir eğer bunlarda sıkıntı yoksa

Üye
5 HİZMET YILI
merhaba ram ile oynadınmı oynadıysan ramı cıkart yeniden yerıne tak bıde duzlmesse ekran kartı varsa kablosunu cıkart tak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayarın Ramlerini çıkar tek tek takarak dene bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
3 4 ay önce benimde başıma gelmişti kasada 1 2 girişte kısa devre olmuş direkt götür bilgisayarcıya çöp olmasın pc uğraşma sen

Üye
8 HİZMET YILI
kanka ilk önce monitörün çalıştığından emin ol kondansatörler şişmiş olabilir (1 defa başıma geldi) monitör çalışıyorsa ekran kartını çıkar üfle vs. tekrar tak

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bu bios piili nedir anlayamadım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ARKA EKRAN GIRISLERIYLE OYNA EKRANIN DUZELIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...