Daha 1 saat öncesinde bilgisayarım normal bir şekilde açıldı ve ekranı geldi fakat her gece apartmanda delinin birisi şalterleri indirip 10 dakika sonra kaldırdığı için bütün bios ayarlarım sıfırlanmıştı onu yapmak için biosa girdim. Bütün ayarlarımı klasik şekilde yapıp saati ve tarihi ayarlayıp f10 a basıp bilgisayara reset attım. Fakat bios ayarlarını yaptıktan sonra bilgisayar görüntü vermemeye başladı. Normalde bu sorun bilgisayarım oyunların ortasında çöktüğünde olur ve 1 2 reset ile düzelir fakat bunu hiçbir şekilde çözemedim. Yardımcı olabilirmisiniz? Birde bios pili aracılığıyla bios ayarlarını sıfırlasam düzelme ihtimali varmı?
knk bios piliyle bi dene olmazsa garantisi varsa garantiye yolla yoksa bilgisayarcıya götür kendin boşa uğraşma ekran ile ilgili bir sorun ya da sistemsel de olabilir
knk bios piliyle bi dene olmazsa garantisi varsa garantiye yolla yoksa bilgisayarcıya götür kendin boşa uğraşma ekran ile ilgili bir sorun ya da sistemsel de olabilir
dostum önce ekran kartı yerinden oynamış olabilir, ya da hdmi ya da vga girişinde problem olabilir, ikisinde kontrol ettin mi ? biosu sıfırlarsan düzelir eğer bunlarda sıkıntı yoksa
kanka ilk önce monitörün çalıştığından emin ol kondansatörler şişmiş olabilir (1 defa başıma geldi) monitör çalışıyorsa ekran kartını çıkar üfle vs. tekrar tak