Ekranım 1024x768 olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşalr selam yeni ekran kartı aldım arkadaştan gt9800, benim monitör 1024x768 ama seçenekler kısmında yok driverinida indiremedim dxdiag kısmında ekran kartının ismi Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı olarak gözüküyor yardımcı olur musunuz

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı, donanım üreticinizin yazılımı yüklü olmadığında, görüntü ve grafik özellikleri sunan, Windows’a yerleşik bir yazılımdır. Cihazınızdan en iyi performansı alabilmek için donanım üreticinizin sürücü olarak bilinen yazılımını yüklemeniz gerekebilir. Genellikle en yeni sürücüleri Windows Update’ten veya Windows kurulumunun bir parçası olarak alırsınız. Bununla birlikte, bazen sürücüler hemen yüklenmeyebilir veya yalnızca doğrudan donanım üreticisinin web sitesinden yüklenebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Driveri kurmadan istediğin görüntüyü alamazsın kardeşim şuan ekran kartın en düşük özelliklerde çalışıyor senin yapman gereken şey Nvıdia web sitesinden driveri indirip kurman ve problemin çözülecek.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
driver booster indir ordan manuel olarak indirebilirsin eksık olan drıverlarıda kurabılıyorsun baya yararlı bı program

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aga driverin olmayabilir. bide nvida görüntü ayarlarından ekran boyutunu tam ekran şeklinde yap ve ordan ayrıca 1024x768 seç bide öyle dene

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ekran kartının güncel driverını indirip kurman lazım sağ tık ekran kartı özelliklerinden ayar yapacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...