Okadar param yok dostum 2 seçenek arasında iyi olanı almam lazımBence ikisinde alma uzun ömrü düşnüyorsan bul güzel bir yerden 3060 takıl ömür boyu
İşlemcin ne onu sormayı unuttum?Okadar param yok dostum 2 seçenek arasında iyi olanı almam lazım
1060 öneririm hem dlss teknolojisi var hem oyun performansı daha iyi rx den
ryzen 3 3200 gİşlemcin ne onu sormayı unuttum?
ryzen 3 3200 g
gta 5 tarzı oyunlarO zaman sorun. İşlemci bazlı oyunlarda mesela BF serisinde falan darboğaz çok fazla olacak. İşlemci kullanımın çoğu zaman o tür oyunlarda %95-100 civarı olacak ve ekran kartını besleme konusunda sıkıntı çekecek. Al istersen ama oynayacağın oyunlar neydi?
gta 5 tarzı oyunlar
570 uygunmudur senceDarboğazı ciddi ciddi yaşarsın. Ya işlemciyi değiştireceksin ya da daha düşük bir ekran kartı alacaksın ya da o şekilde idare edeceksin.
570 uygunmudur sence
O kadar öyle bi yüksek şekilde darboğaz yaşamaz Gta 5 i yüksek ayarlarda oynarsa anca %70 lerde oynar yineDarboğazı ciddi ciddi yaşarsın. Ya işlemciyi değiştireceksin ya da daha düşük bir ekran kartı alacaksın ya da o şekilde idare edeceksin.
O kadar öyle bi yüksek şekilde darboğaz yaşamaz Gta 5 i yüksek ayarlarda oynarsa anca %70 lerde oynar yine
gtx 1060 öneririmradeon rx 570 4gb mi almalıyım gtx 1060 6 gb almalıyım uzun ömürlü kulanmak istiyorum
çokta ucuz değil fiyat performans ekrankartı arıomucuz yollumu arıyorsun?
peki uzun ömürlü olurmuİşlemcin iyiyse 1060 almanı tavsiye ederim hem daha verimli hem daha akıcı hissiyat veriyor.