Ekranların Altyazısı, Kahramanların Alın Yazısıdır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Tüyler ürpertici.Etkisinde kaldım resmen.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şu dizileri sırf prim amaçlı yaptıkları için sevmiyorum. Zaten fark ettiyseniz 15 temmuzdan sonra çıktı böyle diziler İnsanların vatan sevgisini kullanıyorlar. Tabii izleyenlere saygım var. (kendi fikrim)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Şu dizileri sırf prim amaçlı yaptıkları için sevmiyorum. Zaten fark ettiyseniz 15 temmuzdan sonra çıktı böyle diziler İnsanların vatan sevgisini kullanıyorlar. Tabii izleyenlere saygım var. (kendi fikrim)
Diziyi izlemiyorum, Youtube'de gördüm sadece.Evet milli duyguları sömürüyor fakat bunların hepsi gerçek.Her yerden şehit haberleri alıyoruz.Ne acı.

Üye
7 HİZMET YILI
Bak güzel kardeşim oyle diyorsun da iyi güzel adam seyit haberlerinin olduğu zaman ne filmi ceksin sihirli annemi cekip tv ye koysun hatırlamıyonuzmu eski dizileri miletin kafasını kemiriyorlardı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bak güzel kardeşim oyle diyorsun da iyi güzel adam seyit haberlerinin olduğu zaman ne filmi ceksin sihirli annemi cekip tv ye koysun hatırlamıyonuzmu eski dizileri miletin kafasını kemiriyorlardı
Çok şükür atlattık o günleri ülkece neler çekmişiz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum dediğin gibi her geçen zaman insanların eğilimi değişiyor bu yüzden şu an sihirli annem gibi diziler yok. Şu anda Drama , Asker ve Mafya dizileri izleniyor fazlaca türkiyede maalesef. 1 sene sonra belkide sihirli annem tarzı diziler çekecekler. İnsanların eğilimine göre sektör değişiyor. ( Söylediğin şeye hak veriyorum)

Üye
7 HİZMET YILI
Yok ilerleyen senelerde o tarz filmleri cekmezler rahat ol yurd dısına merak saldık görmüyormusun puhutv midir nedir yurdısına özenerek türk adıyla internet dizisi cekiyolar rütük izin vermediğinden internet den yayınlıyolar onlarda haklı unutmadık seni filastv

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yok ilerleyen senelerde o tarz filmleri cekmezler rahat ol yurd dısına merak saldık görmüyormusun puhutv midir nedir yurdısına özenerek türk adıyla internet dizisi cekiyolar rütük izin vermediğinden internet den yayınlıyolar onlarda haklı unutmadık seni filastv
Türkiye'deki diziler insanların beyinlerini yıkamaya devam edicek maalesef önüne geçemiyoruz. Kota olayıda aynı oldu , başka ülkelerde kota yok vs dediler Türkiye'ye de getirdiler 80 tl olan fiyatları 250 tl ye çıkarttılar.(Kotanın çoktan kalkması gerekiyodu ama böyle olcaksa kalkmasın kotalı daha karlı *q)

Üye
7 HİZMET YILI
Kota olayına türk telekom cözüm buldu baskan rahat ol yüzde kac hisesini yurt dısına satınca kota olayına el atdı ülkeyi basladık yavastan satmaya ben sölim

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Türk dizileri çok sıkıcıığğğğ

Son düzenleme:
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tüylerim diken diken oldu yaa

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Bir Kere Dizisini İzledim Yani Pek Beğenmendim Şahsen

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben biraz izledim beğenmedim çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...