but most importantly he hacc
Süper Üye
controls kısmında kendin ayarlayabilirsin
Tab tuşunu dene biEvet arkadaslar sorum gayet net. Autohotkey kullandigim icin bomba atmak icin mausun sol tikina basili tutarken autohotkey devreye girip bakisi asagi dogru cekiyor. Bu durum da bombayi istenen noktaya gonderememeye ve zaman zaman "komik ölümlere " yol açıyor. Bu sebepten El blmbasini firlatmaya mausun sag kliki ayarlanabilir mi ?
Tab tuşunu dene bi benim kullandigim dada öyleydiEvet arkadaslar sorum gayet net. Autohotkey kullandigim icin bomba atmak icin mausun sol tikina basili tutarken autohotkey devreye girip bakisi asagi dogru cekiyor. Bu durum da bombayi istenen noktaya gonderememeye ve zaman zaman "komik ölümlere " yol açıyor. Bu sebepten El blmbasini firlatmaya mausun sag kliki ayarlanabilir mi ?
ayarlanır kardeşim bide bende autohotkey kullanıyodum bıraktım dürbün açmadan sıkınca mermiler yere doğru gidiyo sendede öylemiEvet arkadaslar sorum gayet net. Autohotkey kullandigim icin bomba atmak icin mausun sol tikina basili tutarken autohotkey devreye girip bakisi asagi dogru cekiyor. Bu durum da bombayi istenen noktaya gonderememeye ve zaman zaman "komik ölümlere " yol açıyor. Bu sebepten El blmbasini firlatmaya mausun sag kliki ayarlanabilir mi ?
Evetayarlanır kardeşim bide bende autohotkey kullanıyodum bıraktım dürbün açmadan sıkınca mermiler yere doğru gidiyo sendede öylemi
Ama işte böyle o çatışmanın ortasında cok zor oluyorknk autohotkeyi geçici olarak kapa bombayı eline alınca ins tusuna bas sonra at tkr ins tusuna bas
knk bomba atma ozmn ne diyim yani yada başka tuşa ataAma işte böyle o çatışmanın ortasında cok zor oluyor
Tamam kardeşim sen birşey deme o zaman, bilen biri varsa o yazar teşekkürlerknk bomba atma ozmn ne diyim yani yada başka tuşa ata
Insert tusuna bastigimda kapanmiyor. Basili tutmak ta ise yaramadi.knk autohotkeyi geçici olarak kapa bombayı eline alınca ins tusuna bas sonra at tkr ins tusuna bas