El blmbasini firlatmaya mausun sag kliki ayarlanabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
controls kısmında kendin ayarlayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet ya bende yapamadım o işi tuş atamayı tekrar deniyicem ama pek ümitli değilim

MemoryHackers Member
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Set your keybind in the setting

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bro macro tuşların varsa macro tuşunu kullan hani böyle küçük bir tuş ben logitech kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sende mouseyi biraz yukarı tut knk
basılı tutt at :D

HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
autohotkey de ayar var diye biliyorum tuş atayıp basılı tuttuğunda devre dışı oluyor o sırada atabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet arkadaslar sorum gayet net. Autohotkey kullandigim icin bomba atmak icin mausun sol tikina basili tutarken autohotkey devreye girip bakisi asagi dogru cekiyor. Bu durum da bombayi istenen noktaya gonderememeye ve zaman zaman "komik ölümlere " yol açıyor. Bu sebepten El blmbasini firlatmaya mausun sag kliki ayarlanabilir mi ?
Tab tuşunu dene bi
Evet arkadaslar sorum gayet net. Autohotkey kullandigim icin bomba atmak icin mausun sol tikina basili tutarken autohotkey devreye girip bakisi asagi dogru cekiyor. Bu durum da bombayi istenen noktaya gonderememeye ve zaman zaman "komik ölümlere " yol açıyor. Bu sebepten El blmbasini firlatmaya mausun sag kliki ayarlanabilir mi ?
Tab tuşunu dene bi benim kullandigim dada öyleydi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ayarlanır kardeşim bide bende autohotkey kullanıyodum bıraktım dürbün açmadan sıkınca mermiler yere doğru gidiyo sendede öylemi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ayarlardan Tuş konbinasyonun değiştirebilirsin ama, Mausun orta tuşu ne kadar sağlıklı olur bilemem :)

RedSecurity
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk autohotkeyi geçici olarak kapa bombayı eline alınca ins tusuna bas sonra at tkr ins tusuna bas

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyun içinden bomba atma tuşunu başka tuşa koyarsan çözülür kardeşim yada hileyi başka tuşa atayabilirsen ata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...